Euroviisut vedonlöynti

Mutta ei hätää sillä tässä on sinulle kattavan ohjekirja vedonlyöntiin Euroviisuissa 2016. Kisat pidetään tänä vuonna naapurustossamme eli Ruotsissa ja ne tulevat taatusti olemaan samanlainen musiikkispektaakkeli kuin aina. Eli eikun korvat ja silmät auki ja valmistaudu lukemaan täydellinen vedonlyöntioppaamme Euroviisuihin 2016 ja nauttimaan kattavasta kokoelmasta parhaita esiintyjiä ja omalaatuisimmasta, hauskimmasta ja ehkä kliseisimmästä showsta ikinä!

Aseta veto nyt bet365:lla

Euroviisut 2016

Ruotsin Euroviisut 2016

Ruotsi on yksi Euroviisujen menestyneimpiä maita, ja tänä vuonna on kuudes kerta kun kisat järjestetään naapurimaassamme, ja kolmas kerta kun ne pidetään Tukholmassa. Viime vuoden voittaja oli Mans Zelmerlow kappaleellaan Heroes, joka soi joka paikassa vieläkin, ja tätä samaa kunniaa ja ikuista mainetta on taas moni kisaaja lähtenyt jahtaamaan. Voittajia voi, kuten aina, olla vain yksi ja kilpailu on kovaa. Tänä vuonna taitelijoita ja muusikkoja on matkassa monta, mutta kuka yltää voittajaksi asti, ja onko kisassa tänä vuonna edes ainuttakaan kuuntelemisen arvoista kappaletta? Paha sanoa, mutta koitetaan kummiskin.

Vedonlyönti Euroviisuissa

Euroviisut ovat suoraan sanottuna oma taiteen tai musiikinalansa, joka ei välttämättä seuraa kaikkein normaaleimpia sävelkorvan sääntöjä. Jo tätä lukeaksesi olet varmasti kiinnostunut itse kisasta sekä kisaajista, sekä ehkäpä jopa siitä miten kliseet käännetään kunniaksi tänäkin vuonna. Vedonlyönti Euroviisuista ei ole pelkästään omaa arvailua, vaan kanssaeläjien kuuntelemista, artistien tunnistamista sekä heidän taustansa tietämistä, ja varsinkin eri maiden voimasuhteiden mittailua. Oman maun mukaiseen suosikkiin ei välttämättä kannata laittaa rahoja likoon, vaan tarkistaa mitä ja kenestä mediassa kuhistaan. Kaikkea ei tietenkään tarvitse tietää lyödäkseen vetoa voittajista tai häviäjistä. Tämän takia olemmekin koonneet tämän oppaan jolla pääset helposti alkuun.

Paras Euroviisut vedonvälittäjä

Melkein kaikilla isoilla vedonvälittäjillä on mahdollisuus aseta vetoja Euroviisuissa 2016, esim. bet365, Unibet, ComeOn ja PAF, jos nyt mainitaan muutama.

Me suosittelemme bet365 vedonvälittäjänä, kun haluat löydä vetoa Euroviisuista. Vaikka bet365 on enemmän erikoistunut jalkapalloon ja muihin ureheilulajeihin, niin viihdeosastollakin löytyy oikein houkuttelevia kertoimia. He ovat tehneet sen jo muutamia vuosia, ja näin olleen he voivat myös tarjota asiakkailleen hyviä mahdollisuuksia saada hyviä vetoja tehty.

Jos haluat lyödä vetoa Euroviisuista bet365:lla niin valitse ensiksi “Sports” valikosta, sen jälkeen vasemman puolen valikoista klikkaat “Specials” -> “World” ja “To win outright” Eurovision Song Contest 2016 alta. Ja näin pääset helposti valitsemaan suosikkisi voittamaan Euroviisut 2016.

Euroviisut 2016 voittajakertoimet

Näe kaikki tuoreimmat voittajakertoimet bet365:lla

VedonvälittäjäBonus + bonuskoodi 
bet365150€ koodilla MAXBETSPelaa nyt!
PAF100€ koodilla MAXBONUSCODEPelaa nyt!
ComeOn400% koodilla MAXIMUMBONUSPelaa nyt!

Teema

Vuoden 2002 viisuista lähtien joka kilpailulla on ollut oma teemansa, jota ei edes välttämättä tunnista ellei siitä etukäteen tiedä. Vuoden 2002 kisoissa Tallinnassa teemana oli “A modern Fairytale”, ja sitä seuraavina vuosina teema on vaihdellut hyvästä huonoon, kuten esimerkiksi “Feel the Rhythm” vuonna 2006 Kreikassa, “Confluence of Sound” vuonna 2007 Serbiassa, ja “Feel Your Heart Beat!” vuonna 2011 Saksassa. Vuoden 2013 aikana politiikka ja yleinen solidaarisuus ampaisi sisään ja teemat ovat olleet viime vuosina seuraavia:

  • Euroviisut 2013, Ruotsi-Malmö : “We are one”
  • Euroviisut 2014, Tanska-Kööpenhamina: “#JoinUs”(kyllä, hashtaghan se siinä)
  • Euroviisut 2015, Itävalta-Wien:”Building bridges”
  • Euroviisut 2016, Ruotsi-Tukholma:”Come Together”

Suurimmalla osalla lauluista ja esityksistä ei luonnollisestikaan ole mitään tekemistä teeman kanssa, vaikka joitain johtopäätöksiä tulevista voittajista voi tehdä sen perusteella kuinka hyvin ne sopivat teemaan, ja kuinka hyvin maalla yleensäkin menee. Esimerkiksi vuoden 2015 Euroviisuissa Venäjän Polina Gagarina oli pitkään tasoissa Ruotsin Zelmerlowin kanssa, huolimatta siitä että tunteet Venäjää kohtaan olivat edelleen korkealla(vuonna 2014 Venäjälle buuattiin avoimesti Ukrainan konfliktin takia). Gagarinan lauluääni, kauneus, ja sanoma rakkaudesta, rahasta ja yhteiselosta valloitti yleisön. Loppupeleissä Ruotsi kuitenkin vei voiton kotiin, vaikka kaikki Polinan kauneuden muistavatkin.

Mutta entäpä Suomi?

Suomi ei todellakaan ole ollut Euroviisujen mahtimaa, ja ainoa voittajamme Lordikin sai puolet kansasta vannomaan että tatuoivat lordin naaman perseeseen mikäli yhtiö jotenkin onnistuu kisat voittamaan, ja kyllähän se sen sitten voittikin. Sen jälkeen ja sitä ennen Suomen vastineet ovat saaneet lähinnä noloja nollan pisteen kuitteja, tai muuten jääneet aina kauas kilpailun kärjestä.

Vaan entäpä tänä vuonna? Suomen esiintyjä Sandhja jatkaa Suomessa tällä hetkellä vallassa olevaa erittäin naisvoittoista uusien laulajien tulemista biisillään “Sing it away”. Kappaleen katsoneena en kyllä lähtisi Suomea kovin korkealle rankkaamaan, vaikka itsevarman artisti ja kansakin tuntuu taas olevan liikkeellä. Esityksessä ei oikeastaan ole mitään kauhean säväyttävää tai mieleenpainuvaa, joten se ei luultavasti finaalin asti selviä.

Suomen mahdollisuudet voittaa viisut ja mitä vedonlyöntifirmat miettivät

Suomen mahdollisuudet voittaa Euroviisut eivät näytä hyvältä vedonlyöntifirmojenkaan mielestä. Tosin tämähän tarkoittaa aivan mahtavia kertoimia siinä mielessä jos Sandhja kumminkin voittaa, koskaan kun ei voi tietää mitä kisoissa tulee tapahtumaan. Pienin kerroin mikä tällä hetkellä tuli vastaan on 100, eli euron panoksella saat Suomen voittaessa 100 euroa taskuun. Suurin taas liikkui jo 500 paremmalla puolella, eli uhkapelit yhtiöt eivät todellakaan usko Suomen voittoon. Suomalaisten suosimat sivustot kuten Unibet, PAF, Com, ja bet365 tarjoavat kaikki kertoimia 200 ja 300 väliltä. Hyvä kohde jos Suomi voittaa, mutta kertoimia katsellessa ei kyllä usko niin tapahtuvan ainakaan tänä vuonna.

Suomi euroviisut 2016

Kuinka Euroviisuista tulisi sitten lyödä vetoa?

Tähän kysymykseen ei ole helppoa vastausta. Kuten aina taustatyö on tehtävä, eli nykyiset ja menneet trendit kannattaa katsastaa läpi. Esimerkiksi vuonna 2014 Hollannin duo-esitys sai yllättävän hyvät pisteet sekä toisen sijan, ja seuraavana vuonna kisoissa oli esillä yllättävä määrä pareja esiintymässä, jotka eivät kuitenkaan loppupeleissä pärjänneet. Toisaalta taas show-tyyppiset esitykset Rion karnevaaleista tutuilla asusteilla ovat viime aikoina jääneet aika paljon paremman musiikin jalkoihin, mutta kuka tietää jos joku onnistuu taas tämän tyyppisellä esityksellä yllättämään. Tunnemme kyllä Suomesta tarpeeksi hyvän ainoan voittomme esimerkin siitä, kuinka erilaisuus voidaan palkita, vaikka Pentti Kurikan Nimipäivät eivät toisaalta muita kansakuntia pahemmin kiinnostaneetkaan. Toisin sanoen ei kannata etsiä mitään vanhan toistoa Hard Rock Hallelujahin ja Lordin nimeän toistellen.

Katso kuinka viitta lepattaa

Äläkä ainakaan ikinä unohda mitä media sanoo. Euroviisujen ympärillä pyörii sellainen mediasirkus, että asiansa osaavia ja oikein ennustavia ihmisiä kyllä löytyy. Perehdy siis uutisiin ja saat varmasti oikeansuuntaista tietoa vedonlyöntiin tulevista voittajista vuoden 2016 Euroviisuihin.

14. “Ja Ukraina vaan halusi varmistaa että öljy ja sähkö kulkee ensi vuonnakin, vaikka laskuja ei maksetakkaan.”(ukraine pic translation)

Euroviisu äänestys – eli mitäs naapureille kuuluu?

Euroviisuja on pitkään moitittu siitä, että äänestyksessä annetut pisteet tuntuvat 90% tapauksista tulevan poliittisesti ja loput 10% kykyjen mukaan. Tämä on hieman harhaanjohtavaa, koska todennäköisesti ihmiset äänestävät enemmän kulttuurillisen samankaltaisuuden perusteella, kuin minkään keinotekoisen rajan mukaan. Viime vuosina voittajat ovat muutenkin olleet enemmän universaaleja hyvänolon lähettiläitä kuin maakohtaisia nationalisteja. Ja jos esimerkiksi jokin balkanin maa kiilaa kärkeen Pohjoismaiden pisteiden ansiolla ei kyse voi todellakaan olla mistään rajakäyttäytymisestä. Ja Ruotsihan on paras esimerkki tästä monine voittoineen. Muitakin voittajia viime vuosilta on kuten Zelmerlow, Conchita, de Forest, Ell & Nikki, Loreen. Heidän pisteensä tulivat suurimmalta osalta täysin muualta kuin naapurimaista.

7 sääntöä vedonlyöntiin Euroviisuissa

Keräsimme yhteen seitsemän tärkeintä sääntöä, jotka tulee muistaa lyödessä vetoa Euroviisuissa. Käytä alla olevaa infograafia vapaasti, ja jaa vaikka kavereiden iloksi. Vedonlyönti varmasti lisää entistä enemmän riemua Eurovisujen seuraamiseen, ja antaa yhden syyn lisää unohtaa naapurimaiden toivottomat esitykset ja pisteiden kerjuun. Pistä äänesi ja rahasi sinne minne sen kuuluukin mennä.

7 sääntä vedonlyöntiin Euroviisuissa

Katso koko infografiikka täältä

Euroviisut 2016 todennäköisyydet

Puhutaanpa hetki Euroviisujen 2016 vedonlyönnistä, kertoimista ja todennäköisyyksistä. Vedonvälittäjien arvaukset ovat oikeastaan yleensä aika lähellä lopputuloksia, joten on hyvä idea tarkistaa ne mahdollisimman monelta taholta. Kannattaa myös tarkkailla niitä pitkällä tähtäimellä, jopa ennen kuin edes kilpailijat ovat tiedossa.Asiantuntijat eivät välttämättä tarvitse edes lauluja kuunnellakseen, sillä he lukevat ilmapiiriä ja trendejä. Kunhan tapahtumat ovat järjestyksessään – eli kaksi semifinaalia ja suuri loppunumero – ovat selvillä vedonlyöntisuhteet Euroviisuissa muuttuvat varmasti monelle esiintyjälle. Pieni vinkki kaikille: viimeiset esiintyjät saavat yleensä enemmän pisteitä ja ovat todennäköisempiä etenemään semifinaaleihin.

Euroviisut 2016 suosikit

Missä lyödä vetoa Euroviisuista 2016

Moni firma tarjoaa vetoja Euroviisuihin, ja kannattaakin aina hiukan tarkastella eri tarjoajien kertoimia ja voittosuhteita ennen päätöksen tekoa, puhumattakaan mahdollisista erikoisvedoista. Totta kai tutut tarjoajat kuten bet365, Unibet ja PAF tarjoavat parhaat kertoimet ja mahdollisuudet erikoisvetoihin varmasti tänäkin vuonna. Muista myös tarkistaa hinnat vetoa tehdessä.

Euroviisut 2016 – Voittaako Englanti enää koskaan?

Yhdistyneet Kuningaskunnat, eli suomalaisille tutummin Englanti tai briti, ovat voittaneet Euroviisut viisi kertaa, viimeksi tosin vuonna 1997. Olisiko taas aika ryhdistäytyä ja näyttää sitä musikaalista osaamista josta saarivaltion on tunnettu? Vaan eipä näytä hyvältä tänäkään vuonna, Englannin voitto on varmasti kaukana, ja tuskinpa pääset top 10 tänäkään vuonna. Verrattuna moneen muuhun maahan, kuten esimerkiksi Venäjä, Ruotsi, Australia tai Saksa, maa taitaa tänäkin vuonna jäädä monen muun jalkoihin.

Vuoden 2016 Euroviisujen hehkeimmät vedonlyöntikohteet

Aina ei tarvitse arvailla voittajaa, sillä kohteita ja kertoimia löytyy kaikenlaisiin vetoihin. Voit esimerkiksi lyödä vetoa Top 5:stä, nollakohteista, tai tasapisteistä. Suomelle nolla pistettä voi olla hyvä kohde, tosin ei välttämättä tänä vuonna. Perinteiset vedonvälittäjät kuten bwin, betfair ja unibet tarjoavat monia eri vetoja harkittaviksi ja pelattavaksi. Haluatko vielä kummallisempia ja monimuotoisempia kohteita Euroviisuihin? Suuntaan kohti PaddyPowerin sivuja. Perinteisellä irkkuhuumorilla höystetyt kohteet tuovat kaikennäköisiä mahdollisuuksia vedonlyöntiin oli kyse sitten urheilusta tai viihteestä. Miksi et pistäisi rahojasi likoon kaikista naurettavimman esityksen puolesta?

Euroviisujen naurettavimmat esitykset

Kannattaa muistaa että Euroviisut tunnetaan ehkä paremmin huonoista ja naurettavista esityksistä, jotka tuottavat roppakaupalla myötähäpeääkin, kuin mistään muusta. Kannattaakin naurulla muistella seuraavia esityksiä, ja miettiä kuinka paljon tämän vuoden artistit muistuttavat näitä floppeja. Jostain syystä vuosina 2006 ja 2007 kokonaiset kansakunnat suorastaan sekosivat äänestämään näitä.

Itävalta 2003

Olisiko kannattanut jättää tekemättä….

Liettua 2006
No ettepä olleetkaan.

Kroatia 2006
Africa Paprica Oi Da Da Dai. Ok, ok, miksi?

Tanska 2007
Kuninkaallinen paraati, vai mitä tässä tapahtuu?

Ukraina 2007
Tämä ei unohdu edes kemikaaleilla vaikka kuinka haluaisi

Yhdistyneet Kuningaskunnat 2007
Nyt, olisiko vaan ollut syytä jäädä kotiin?

Moldavia 2010
Epic Sax Guy pelasti sen mitä tästä pystyi pelastamaan.

Armenia 2011
Boom Boom Chaka Chaka! Whoo! Jaahas.

Suomi 2013
Morsian on nyt ihan väärissä hääjuhlissa

Euroviisujen paras kameramies taas asialla:

Ja kuinka paljon tällä kaikella on musiikin kannalta väliä? Onko kukaan esiintyjä Abbaa ja Celine Dionia lukuunottamatta menestynyt Euroviisujen jälkeen?

Ei ainakaan kauhean moni kansainvälisesti. Yhden hitin ihmeitä toki sitäkin enemmän, mutta ketkä ovat päässeet kiinni maineeseen ja kunniaan jos näitä ei lasketa? Alla pieni katsaus tähtiin jotka ovat lähteneet lentoon kohti Abban ja Celinen tasoa Euroviisujen jälkeen.

Domenico Modugno – Euroviisut 1958
Domenico Modugno ei välttämättä ole tuttu nimi, mutta ‘Nel blu dipinto di blu’ eli toisinsanoen ‘Volare’ kyllä on. Biisistä on tehty niin monta coveria että niitä on turha edes yrittää laskea. Eittämättä yksi tunnetuimmista Euroviisu-kappaleista vielä 50 vuotta ensiesityksen jälkeenkin.

Yhdistyneet Kuningaskunnat – Euroviisut 1976
Brotherhood of Man ja heidän kappaleensa ‘Save Your Kisses For Me’ oli hitti Brittein Saarilla ja ympäri maailmaa, ja moni ei edes tiedä että se on Euroviisuista lähtöisin!

Al Bano ja Romina Power – Euroviisut 1976 & 1985
Vaikka duo ei aikanaan kisoja voittanutkaan ovat he tuottaneet monia kuuluisia biisejä kuten “Felicita”, “Magic, oh Magic”, “Atto d’amore” ja monia muita.

Johnny Logan – Euroviisut 1980 & 1987
Kaksinkertainen voittaja plus vuoden 1992 voittaneen biisin säveltäjä, eittämättä Mr Eurovision. Aktiivinen urallaan lähinnä Irlannissa ja muualla ympäröivässä saarivaltiossa, mutta silti edelleen monen muunkin tunnistama kisojen tähti, joka jatkoi lentoaan pitkin Eurooppaa.

Lordi – Euroviisut 2006
No, Lordi oli kyllä jokseenkin tunnettu jo ennen kisoja mutta kieltämättä voitto vuonna 2006 toi yhtiölle mainetta ja mammonaa ympäri maailmaa. Saipa bändi muutaman kopion itsestään kisoihin(Tsekit, 2007) mutta on silti edelleen ainoa kovan linjan hard rock bändi joka on kisat voittanut. Ja ainoa suomalainen esiintyjä myöskin(nyyh). Nykyään bändiä manageroi Kissin manageri joten aivan turhasta bändistä ei puhuta.

Lena – Euroviisut 2010

Saksan Lena lauloi biisinsä “Satellite” niin hyvin, että biisi nousi listaykköseksi ainakin kuudessa eri maassa. Kova saavutus joka nostaa Lenan yhdeksi kaikkien aikojen menestyneimmistä Euroviisukisaajista.

Loreen – Euroviisut 2012
Loreenin ‘Euphorian’ on vieläkin erittäin hyvin tunnettu biisi, jopa merten takana jonne Euroviisut eivät yleensä yllä. Ruotsalaisnainen on keikkaillut pitkin Eurooppaa ja esiintynyt ties missä TV-showssa, ja jatkaa uraansa edelleen. Mahdollisuudet ovat vieläkin suuret yhdeksi aikamme tähdistä.

Kääntyykö menestys Euroviisuissa siis aina pitkäksi uraksi ja isoksi rahaksi? No ei välttämättä, mutta miksi ei, ja eikä aina kannata yrittää? Eikä sitä ikinä tiedä, ehkäpä se biisi vuoden 2016 Euroviisuihin jota kuuntelet juuri nyt tulee olemaan se suuri pamaus joka räjäyttää popmusiikin taas aivan uusiin sfääreihin!