Kaupallinen sisältö | 18+ | Ehdot ovat voimassa

Bet365 bet builder

Bet365 bet builder on uusi ominaisuus, joka antaa sinulle mahdollisuuden luoda omalaatuinen veto ennakkoon. Omalaatuinen veto tarkoittaa sitä, että vedonlyönnin voi rakentaa jopa 12 valinnasta ja muodostaa niistä yksi omalaatuinen veto. Käymme tässä arvostelussa läpi, miten tämä käytännössä toimii ja mille vedoille on mahdollista käyttää Bet365 bet builder ominaisuutta. Lisäksi kerromme esimerkin millainen Bet365 bet builder veto on kertoimien kanssa.

Bet365 bet builder

Miten lyödä vetoa Bet365 bet builder ominaisuudella

Bet builder ominaisuuden käyttö on melko helppoa ja muutaman käyttökerran jälkeen sen toiminta on varmasti ymmärretty, ja vetojen rakentaminen on sen jälkeen mielenkiintoisempaa ja jännittävämpää. Ominaisuuden käyttäminen on mahdollista ennakkoon ennen varsinaisen pelin käynnistymistä.

  • Valitse vedonlyöntikohde, jonka jälkeen kohteen tietoihin aukeaa yläpalkki, josta voi valita bet365 bet builder ominaisuuden.
  • Tämän jälkeen voit lisätä ensimmäisen vedon kohteelle painamalla aloita rakentaminen nappia.
  • Valitse avautuvasta valikosta ensimmäisen vedon tyyppi, esimerkiksi ensimmäisen maalin tekijä.
  • Maalintekijän valinnassa pääset valitsemaan vielä tarkemmin, onko pelaaja ensimmäinen tekijä, viimeinen tekijä tai tekee maalin milloin vain pelissä.
  • Lisätyn vedon jälkeen voi jatkaa erilaisten vetojen ja kombinaatioiden lisäämisen vedolle niin kauan kuin haluaa.
  • Viimeisen vedon jälkeen hyväksytään veto, jonka jälkeen kyseiselle vedolle lasketaan sen hetken mukainen kerroin.
  • Viimeisessä vaiheessa lisätään vedolle panos ja painetaan place bet nappia.

Bet365 bet builderin käyttö on näin yksinkertaista ja voit aloittaa helposti oman vedon rakentamisen.

Lue, miten voit käyttää bet365 bonuskoodi bet365 bet builderin avulla vedonlyöntiin.

Bet365 bet builder vedonlyöntikohteet

Bet365 bet builder vedonlyöntikohteet

Bet 365 bet builder avulla samaan vetoon voit lisätä vaikka 12 erilaista vetoa ja kasvattaa mahdollista kerrointa sen mukaisesti. Vedonlyöntikohteita voi pelata 6 eri kohteessa. Näitä ovat jalkapallo, koripallo, tennis ja amerikkalainen jalkapallo (vain NFL). Lisäksi vetoja voi lyödä Australian vedonlyöntikohteista erikseen, joissa on hieman erilaiset säännöt käytössä.

Lisäksi jokaisen lajin kohdalla on tietenkin hieman erilaisia variaatioita ja tyyppiä, joista rakentaa oma ainutlaatuinen Bet365 bet builder veto. Esimerkiksi jalkapallossa voi vedon rakentaa vaikka ottelun lopputuloksesta tai maalintekijästä, kun taas amerikkalaisessa jalkapallossa vedon voi rakentaa esimerkiksi pisteiden jakautumisen ja edettyjen jaardien avulla.

Tenniksessä oman vedon voi rakentaa vaikka valitsemalla kuka ensin murtaa syötön tai voittaa koko ottelun ja koripallossa voi valita erilaisia pisteiden jakautumisia tai otteluneljännesten tuloksia. Lue lisää bet365 vedonlyönti.

Bet365 bet builder veto

Lähdetään rakentamaan bet builder veto jalkapallossa ottelusta Liverpool vastaan Manchester City. Huomioi, että tämä veto ja kertoimet on laskettu sunnuntaina 3.10.2021 klo 12:20. Ensimmäisenä valitsemme bet builder ominaisuuden kohteen yläpalkista ja painamme start building nappia.

  1. Valitaan enimmäiseksi maalintekijäksi Raheem Sterling Manchester Cityn joukkueesta. Bet builder antaa tälle kertoimen 8.5.
  2. Seuraavaksi valitaan vedolle ottelun voittaja. Valitsemme Manchester Cityn voittajaksi, josta saamme 13 kertoimen.
  3. Valitaan viimeiseksi vielä ottelun maalimäärä. Tähän valintaan otamme alle kolme maalia, josta tuli 29 kerroin.

Näillä valinnoilla hyväksymme kyseisen Bet365 bet builder vedon ja lisäämme sen vedonlyöntilomakkeelle. Viimeisessä vaiheessa annamme panokseksi 10 euroa ja bet builder laskee saman tien mahdolliseksi palautukseksi kertoimen avulla 290 euroa. Ennen vedon asettamista voimme vielä tallentaa kyseisen vedon, jonka avulla se on helposti uusittavissa toisissa otteluissa myöhemmin.

Vedonlyönnin hyväksymisen jälkeen voidaan odottaa ottelun lopputulosta ja katsoa, miten bet builder veto onnistui. On tärkeää kuitenkin huomioida, että bet builder vedon kaikkien valintojen tulee olla oikein eli voitollisia, jotta asetettu veto toteutuu. Jos yksikin asetettu veto tyyppi ei onnistu ei kyseisestä vedosta tule voittoa.