Kaupallinen sisältö | 18+ | Ehdot ovat voimassa

Bet365 maksutavat

Bet365 sivustoilla on käytössä useita maksutapoja, joiden avulla voi tallettaa ja nostaa rahaa oman tilin ja pelitilin välillä. Ennen kuin maksutapoja voi käyttää on luotava pelitili Bet365 sivustoille. Tämän avaaminen on helppoa ja nopeaa muutaman vaiheen avulla. Muista myös tarkistaa tästä tekstistä muut vinkit, mitä kannattaa huomioida ennen ensimmäisen talletuksen suorittamista. Voit näiden vinkkien avulla nopeuttaa ja helpottaa rahojen nostoa omalta pelitililtä.

Bet365 luo pelitili

Pelitilin avaaminen onnistuu muutamassa hetkessä ja pelaamaan pääsee nopeasti. Tässä nopea kuvaus pelitilin avaamisesta Bet365 palvelussa. Se käy kädenkäänteessä seuraavien ohjeiden avulla.

  • Aloita pelitilin luominen etusivulta löytyvän liity eli Join napin avulla.
  • Lisää seuraavaksi oma asuinmaa, nimi, syntymäaika sekä yhteys- ja osoitetiedot.
  • Seuraavaksi keksi itsellesi käyttäjänimi ja luo oma turvallinen salasana sekä salasanan palautus kysymys.
  • Ennen liittymisnapin painamista, lisää mahdollinen bet365 bonuskoodi ja lue käyttöehdot sekä halutessasi voit liittyä uutiskirjeen tilaajaksi.
  • Paina liity nappia ja olet valmis käyttämään Bet365 maksutapoja.
Bet365 maksutavat

Rahan tallettaminen

Tilin luomisen jälkeen pääset tallettamaan rahaa tilillesi, jonka jälkeen pääset tekemään ensimmäisen vetosi tai pelaamaan muita sivuston pelejä. Tallettaminen onnistuu kirjautumisen jälkeen helposti talletus sivuilta. Näillä sivuilla pystyt myös muokkaamaan ja lisäämään maksutietojasi.

Jos olet lisännyt oman luottokorttisi tai maksukorttisi, jolla varojen lisääminen tilille onnistuu helposti. Muutoin sinun tulee ensin lisätä oma kortti tilillesi, jotta voit tallettaa rahaa sinne. Tietojen lisäämisen jälkeen on mahdollista käyttää myös pikatalletusta. Se toimii siten, kun olet asettamassa vetoa ja pelitililläsi ei ole riittävästi rahaa, sinulta kysytään korttisi turvanumeroa. Asettamalla kolmen luvun turvanumeron talletus onnistuu heti jos kortillasi on riittävästi rahaa. Korttitalletukset ovatkin hyvin suosittuja talletustapoja.

Korttitalletuksen lisäksi on muita maksutapoja, joita voit käyttää rahan tallettamiseen. Bet365 maksutapoina voi olla yhtä aikaa käytössä 5 kappaletta luotto- tai debitkortteja. Olemme listanneet alla olevaan taulukkoon tavallisimmat Bet365 maksutavat.

Maksutapa Tyyppi
Visa, Mastercard Luottokortti
Visa electron Debit kortti
Trustly Välitön pankkisiirto
ecoPayz eLompakko
Skrills eLompakko

Osa maksutavoista vaatii erityistä vahvistamista. Skrills käyttö vaatii vahvistuksen, jossa henkilön identiteetti varmistetaan videopuhelun avulla. Näiden erillisten vahvistusten tekeminen onnistuu maksuvaihtoehdon palveluntarjoajan sivuilla omalla käyttäjätilillä.

Ensimmäisen talletuksen jälkeen asiakastilillä olevaan sähköpostiosoitteeseen toimitetaan viesti, jonka avulla oman tilin pääsee vahvistamaan. Seuraamalla linkkiä pääsee vahvistustavan valintaan. Kaikki vahvistukseen vaaditut dokumentit pyritään vahvistamaan 48 tunnin sisällä. Tämä aika voi kuitenkin olla pidempi ruuhkaisina aikoina. Vahvistuksen valmistuttua saat uuden viestin sähköpostiisi, jossa kerrotaan vahvistuksen onnistumisesta.

Rahan nostaminen

Rahojen nostaminen Bet365 tililtä ei ole sen vaikeampaa kuin niiden tallettaminenkaan. Nostaminen tapahtuu asiakassivujen nostot sivuilta. Rahoja voi tililtä nostaa milloin vain mutta nostojen käsittelyajat vaihtelevat eri maksuvaihtoehtojen mukaan ja tietenkin maan mukaan, johon varoja haluaa siirtää.

Epäselvyyksien estämiseksi ja henkilön identiteetin tunnistamiseksi joissain maksutavoissa on erilaisia vaatimuksia. Huomioitavaa on, että ennen kuin on mahdollista nostaa rahoja omalta tililtä, pitää tilin olla täysin varmennettu palvelussa. Tilin varmentaminen onnistuu omalta asiakastililtä, jossa tulee kaikki tilin varmistamiseen tarvittavat tiedot täyttää valmiiksi. Kaikki Bet365 maksutavat tapahtuvat ilman käsittelymaksuja.

Maksutapojen käsittely ajat riippuvat maksutavasta ja ne voivat olla vaihdella 12 tunnista 28 päivään. Pisimmät ajat nostojen käsittelylle ovat pankkisiirroilla ja shekkinostoissa. Nämä ovat ehkä myös harvemmin käytössä olevia tapoja siirtää rahaa mutta tapahtumien käsittely onnistuu kuitenkin myös niiden avulla.

Tavallisimmin nostot saa omalle tilille huomattavasti nopeammin ja ne tapahtuu yleensä 1-5 pankkipäivän kuluessa. Nopeimmat nostot onnistuu eLompakoiden avulla. Näissä nostot tapahtuvat 12 – 24 tunnin välillä ja ne ovat selvästi nopein tapa nostaa rahaa omalta pelitililtä. Olemme koonneet alle taulukon yleisimpien Bet365 maksutavat ja niiden nostoajat.

Maksutapa Käsittelyaika Tyyppi
EcoPayz 12 tuntia eLompakko
Visa electron, Mastercard debit 1-5 pankkipäivää Debitkortti
Visa ja Mastercard 1-5 pankkipäivää Luottokortti

Rahojen nostoissa on myös huomioitavaa, että Bet365 käyttää rahojen siirtämiseen yleisesti samaa tapaa, millä rahan talletus on suoritettu. Tämän takia kannattaa huomioida tämä myös talletusvaiheessa ja valita haluttu maksutapa sen mukaisesti. Muussa tapauksessa rahojen siirtoon voidaan joutua käyttämään pankkisiirtoa, joka ajallisesti vie huomattavasti pidemmän ajan kuin esimerkiksi luottokortti tai eLompakko vaihtoehdot.

Lue paljon lisää bet365 kokemuksia täältä.