Kaupallinen sisältö | 18+ | Ehdot ovat voimassa

Euro 2021 vedonlyöntibonus

Huuhkajat ovat tämä vuoden kisoissa mukana, mikä on hyvä syy ottaa osaa kisahuumaan ja seurata turnausta. Euro 2021 vedonlyöntibonus tarjoaa etuja pelaamisen ohelle, kun lyöt vetoa eri vedontarjoajien sivuilla.

 

Saat EM-jalkapallobonuksen tänään

Vedonvälittäjä Bonus Bonus
 Bet365 bonuskoodi: BIGBET
Säännöt ja ehdot voimassa | 18+
Mene Bet365
100% talletusbonus aina 300€ asti
Säännöt ja ehdot voimassa | 18+
Mene Comeon
100% talletusbonus 200€ 
Säännöt ja ehdot voimassa | 18+
Mene Casumo
 100€ vedonlyöntibonuksen
Bethard bonuskoodi: MAXSPORT
Säännöt ja ehdot voimassa | 18+
Mene Bethard
 100% jopa 100€
Säännöt ja ehdot voimassa | 18+
Mene Mobilebet

Bet365 ehdot: Vain uusille asiakkaille ja yli 18-vuotiaille. Säännöt ja ehdot voimassa. Voit rekisteröityä bonuskoodilla BIGBET, mutta se ei muuta bonussummaa millään tavalla.

Euro 2021 vedonlyöntibonus

Miten me löysimme ja valitsimme parhaat Euro 2021 vedonlyönti tarjoukset?

Jalkapallon em 2021 kisat pelataan tämä kesällä, ja vedontarjoajien tarjoama Euro 2021 vedonlyöntibonus mahdollistaa voittomahdollisuuksien maksimoimisen.

Urheiluvedonlyönnissä on usein hyvä jättää tunteet taakseen, ja keskittyä tilastollisiin mahdollisuuksiin. Parhaat vedontarjoajat tarjoavat sivuillaan reaaliaikaiset tilastot, suoratoistopalvelut, ja valikoimaan kuuluu vielä huikea vedonlyönti bonus.

Kuten voit ensimmäisen kappaleen taulukosta huomata, olemme käyttäneet arviointikriteereinä muun muassa tarjouksia, vedonlyönti markkinoiden laajuutta, kertoimia, ja vedontarjoajan asiakaspalvelua.

Pelaajien kannattaa itse pitää silmällä juurikin näitä kriteerejä, kun käyt läpi erilaisia sivustoja. Joskus esimerkiksi tervetuliaistarjous on todella reilu, mutta muissa ominaisuuksissa on puutteita.

Pelaajan täytyy kuitenkin itse päättää, mikä vedonlyönti bonus itselle sopii. Lisäksi kaikista kunnianhimoisimmat pelaajat voivat pitää muutamaakin tiliä auki, jotta voit maksimoida edut. Se kuitenkin vaatii tarkkaavaisuutta, jotta pysyt kärryillä etujen ja ominaisuuksien ehdoissa.

Kaiken kaikkiaan voi siis sanoa, että urheiluvedonlyönnissä on monia asioita, jotka voi tai kannattaakin ottaa huomioon. Se on kuitenkin pelaajakohtaista, mitä vedontarjoajaltaan odottaa.

Toiset haluavat todella laajat vedonlyönti markkinat ja mahdollisuudet yhdistellä useita erilaisia vetotyyppejä, toisille riittää mahdollisuus suoratoistoon, toiset haluavat kymmeniä eri urheilulajeja, ja toiset haluavat nauttia useista promootioista.

Vedontarjoajia on niin monta ja ne toimivat eri teemoilla, joten kannattaa käyttää aikaa sopivan löytämiseen. Kyse on kuitenkin sinun viihtymisestä, intohimosta urheiluun, ja tietysti myös sinun rahoistasi.

Muut Euro 2021 vedonlyönti bonus -tarjoukset ja bonusten tärkeät yksityiskohdat

Tässä kappaleessa vertailemme vedontarjoajia niiden tervetuliaisbonusten mukaan. Erilaisia tervetuliaisbonuksia ovat esimerkiksi talletusbonukset ja ilmaisvedot. Usein voit valita eri urheilulajien välillä, kuten esimerkiksi jalkapallossa Euro 2021 vedonlyöntibonus.

Seuraava taulukko esittelee erilaisten vedontarjoajien tervetuliaistarjouksia, ja niitä kannattaa seurata päivitetysti suoraan sivuilta. Voit löytää mielenkiintoisia promootioita myös tervetuliaistarjousten jälkeen. Erilaisia promootioita esittelemme seuraavassa kappaleessa.

Euro 2021 vedonlyöntimarkkinat ja eri vedonlyöntimahdollisuudet sivustoilla

Euro 2021 vedonlyöntibonus tarjoaa siis etuja vedonlyöntiin, mutta se ei ole ainut asia, mikä kisoissa kannattaa huomioida. Tärkeää on myös tutustua erilaisiin vedonlyöntimarkkinoihin.

Vedonlyönti bonus vaihtelee aina eri markkinoiden välillä, joten kannattaa tämä tutustua sinulle sopivimpiin markkinoihin, ja sen jälkeen katsoa, mitkä vedonvälittäjät tarjoavat etuja niihin.

Jalkapallon yleisimpiä vedonlyöntivaihtoehtoja ovat otteluvedonlyönnit, rahalinjat, pistejakovedot, tasoitusvedot, tuplamahdollisuudet, aasialaiset tasoitusvedot, maalit, yms. Tässä kappaleessa esittelemme kertoimia, ja kuinka rahalinjat ja pistejakovedot käytännössä toimivat.

Rahalinjat

Rahalinjat ovat kaikista yksinkertaisin panostyyppi. Rahalinjavedonlyönnissä pelaajat lyövät yksinkertaisesti vetoa siitä, kumpi joukkue voittaa ottelun. Tässä ei oteta huomioon pistejakoa tai vaikka voiton marginaaleja. Otetaan esimerkiksi tilanne, missä joukkueen A kertoimet ovat -1.50, ja joukkueen B kertoimet +1.30.

Tässä sinun täytyy kiinnittää huomiota +/- merkkeihin numeron edessä. Joukkue, jonka kertoimien edessä on plus, on altavastaaja. Tässä tapauksessa siis joukkue B. Tämä tarkoittaa sitä, että jos joukkue B voittaa, pelaaja voittaa enemmän.

Numero taas on asetettu erilaisten tilastojen pohjalta. Joukkue B on asetettu kertoimella 1.30, eli jokaista 100 euron vetoa vastaan pelaaja voi voittaa 130 euroa. Jos joku panostaa joukkueeseen B, ja B voittaa, pelaaja voittaa 130 euroa.

Miinusmerkki kertoimien edessä tarkoittaa sitä, että joukkue on ennakkosuosikki. Numero plussan edessä osoittaa, kuinka paljon pelaajan tulee panostaa voittaakseen 100 euroa. Jos joku asettaa esimerkiksi 150 euron vedon joukkueelle A ja joukkue A voittaa pelin, pelaaja voittaa 100 euroa. Jos kyseinen henkilö löisi vetoa vaikka 300 eurolla ja joukkue A voittaa, hän voittaa 200 euroa.

Pistejakoveto

Pistejakoveto on toinen vedonlyönnin muoto, joka on melko samanlainen rahalinjojen kanssa. Ero on vain siinä, että pistejaossa ennustetaan kuka voittaa pelin ja mikä on piste-erotus. Tietysti esimerkiksi joskus koripallossa ja jalkapallossa kahden pelaavan joukkueen välillä on valtava tasoero. Silloin rahalinjan vedonlyönti on liian yksinkertaista. Näissä tapauksissa siis pistejako on mielenkiitoinen, kun kertoimien päättäjät asettavat linjan, jossa on voittomarginaali.

Otetaan esimerkiksi joukkueet A ja B, jotka pelaavat illan ottelussa vastakkain. Joukkueella A voisi olla esimerkiksi +22,5 kertoimet, ja joukkueella B kertoimet ovat -22,5. Tässä tapauksessa joukkue B on ennakkosuosikki. Aivan kuten muissakin vedonlyönnin vaihtoehdoissa, negatiivinen merkki ennen kerrointa osoittavaa numeroa osoittaa, kumman joukkueista odotetaan voittavan.

Luku edustaa odotettua voittomarginaalia. Jos lyöt vetoa joukkueen B puolesta, heidän täytyy voittaa yli 22,5 pisteellä, jotta voit voittaa vedossa. Heidän täytyy siis voittaa pyöristettynä vähintään 23 pisteellä, kun puolikkaita pisteitä ei tietenkään jaeta. Tämä on tietysti epärealistista jalkapallossa, mutta toimii käytännössä samoin. Euro 2021 kisoissa pistejako on siis pienempi, kuten 1-3 pistettä.

Jos lyöt vetoa joukkueen A puolesta, voit hävitä enintään 22 pisteellä tai voittaa pelin, jolloin voitat vedossasi. Näin voit pelata kumman joukkueen puolesta tahansa, vaikka toinen olisikin ylivoimainen suosikki. Push- tai Tie-arvossa voittomarginaali jakautuu tasaisesti, jolloin kukaan ei voita. Tässä tapauksessa voit kuitenkin saada rahasi takaisin. Jotkut vedontarjoajat asettavat levityksen puoleen, jolloin vedossa on aina voittaja.

Voit myös yhdistää pistejakoon rahalinjan, jolloin numero osoittaa, mikä voitto maksetaan tilillesi voiton yhteydessä. Jos esimerkiksi joukkueen B jakauma ja kertoimet ovat -22,5 ja -1,20, joukkue B:n täytyy edelleen voittaa yli 23 pisteellä. Jos näin käy, ja asetit 120 euron vedon, voitat 100 euroa!

Euro 2021

Euro 2021 vedonlyöntikertoimet ja kuinka löydät sinulle sopivimmat kertoimet

Euro 2021 vedonlyöntibonus tarjoaa etuja otteluihin, mutta sinun kannattaa myös kiinnittää huomio eri otteluiden kertoimiin. Vedonlyöntikertoimet ovat siis todennäköisyyden käänteislukuja.

Kun eri tahot luovat kertoimia, he joutuvat ottamaan huomioon valtavan määrän erilaisia peliin liittyviä asioita. Näitä ovat joukkueen kokoonpano, pallonhallinta, sekä myös vastustajaan liittyvät yksityiskohdat.

Loppujen lopuksi kerroin voi olla melkein mikä tahansa. Vedoista voi tulla hyvin mielenkiintoisia, kun kertoimiin vaikuttavia tekijöitä voi olla juuri niin paljon, kun ”oddsmaker” voi kuvitella.

Nämä henkilöt ovat peliä seuraavia, usein tietokoneella tai tabletilla pelitilastoja rekisteröiviä henkilöitä otteluissa, suoraan paikan päältä.

Kertoimien vertailu ei ole enää nykyään niin aikaa vievää vedonlyöjille, kun tarjolla on valtava määrä erilaisia sivustoja, jotka näyttävät kertoimia eri vedontarjoajilta. Voit siis helposti tehdä vertailuja, ja katsoa, mihin otteluun tai millä sivustolla haluat lyödä vetoa. Tietysti tässäkin johdonmukaisuus kannattaa, joten voit katsella eri kertoimia vedontarjoajasi sivuilla eri otteluihin, ja valita niistä sinulle sopivin.

Välillä on myös niin sanotusti turhaa ylianalysoida ottelun alun kertoimia, kun ne voivat vaihdella ottelun aikana riippuen vedonlyöjien aktiivisuudesta. Jos esimerkiksi altavastaajan tai suosikin puolesta pelataan enemmän, silloin sen kertoimet putoavat. Silloin ehkä kannattaakin lähinnä taktikoida, kenen puolesta urheiluvedonlyöntikansa ei niin paljoa pelaa. Tässä auttaa esimerkiksi olla pienen maan, kuten Suomen kannattaja.

Euro 2021 vedonlyöntibonus ja erilaiset bonusvaihtoehdot sivustoilla

Euro 2021 vedonlyöntibonus voi tarkoittaa vaikka mitä! Vedontarjoajilla on erilaisia teemoja, jonka mukaan he tarjoavat peleihin ja sivustolle kirjautumiseen erilaisia etuja. Ilmaisvedot ovat yleinen tapa houkutella pelaajia, sillä se tarkoittaa, että hävitessäsi vedon saat rahasi takaisin. Euro 2021 vedonlyöntibonus voi siis tapahtumasta, ottelusta ja vedontarjoajasta riippuen sisältää seuraavia bonuksia:

  1. Talletusbonus
  2. Ilmaisvedot
  3. Voiton maksimointi
  4. Tehostetut kertoimet

Valinnanvaraa siis riittää, joten nyt kysymys kuuluukin, minkä tyyppinen pelaaminen sinulle sopii. Talletusbonus on mukava tapa lisätä pelitilisi varoja, jotka voit myöhemmin käyttää bonusrahana. Bonusrahat tulee yleensä käyttää vasta sitten, kun olet pelannut omat rahasi.

Useat sivustot auttavat sinua myös seuraamaan reaaliaikaisesti tarjouksia. Silloin voit katsoa Eurokisojen otteluaikataulua verraten, mikä vedonlyönti bonus sinulle sopisi haluamasi ottelun aikana, tai mitä sille on tarjolla. Mitä isompi vedontarjoaja, yleensä sen enemmän heillä on vaihtoehtoja. Euro 2021 vedonlyöntibonus on siis hyvä tapa lisätä jännitystä näissä arvokisoissa.

Euro 2021 Talletusbonus

Usein kysytyt kysymykset – Euro 2021 vedonlyöntibonus ja erilaiset kertoimet

Tässä kohtaa vuotta on karsinnat ohi, ja osaamme jo sanoa, ketkä pelaavat tämä vuoden kisoissa. A-lohkosta pääsivät jatkoon odotetusti Englanti ja Tšekki, B-lohkosta Ukraina ja Portugal, C-lohkosta Saksa ja Hollanti, D-lohkosta Sveitsi ja Tanska.

E-lohkosta tietysti ensimmäinen jatkoon päässyt on viime vuonna mielettömän suorituksen tehnyt Kroatia, ja tämän lisäksi lohkosta jatkoon pääsi Wales. F-lohkossa Espanja ja Ruotsi jättivät Norjan taakseen muutamalla pisteellä.

G-lohkosta jatkoon pääsivät Puola ja Itävalta. H-lohkosta kovimmat pisteet otti viime vuoden mestari Ranska. Turkki tuli toiseksi, ja Islanti jäi neljällä pisteellä taakse Turkista. I-lohkosta jatkoon pääsivät Belgia ja Venäjä jättäen Skotlannin kolmanneksi.

J-lohko oli meidän suomalaisten lohko, ja kaikille varmaan kävi selväksi, että Suomi on jatkossa yhdessä Italian kanssa! Euro 2021 vedonlyöntibonus tulee ensi kesänä tarjoamaan mukavia etuja siis myös Suomen peleissä.

Jotta voisit valmistautua tämä vuoden kisoihin, sinun kannattaa vielä lukea läpi tähän kappaleeseen kokoamat kysymyksemme ja vastaukset niihin. Urheiluvedonlyönnissä on hyvä tuntea lajin teoriaa ja tilastoja.

Tässä ovat ryhmät.

Euro 2021 ryhmät

Euro 2021 Lohkot Euro 2021 maat
Lohko A Italia
Sveitsi
Turkki
Wales
Lohko B Belgia
Tanska
Suomi
Venäjä
Lohko C Itävalta
Hollanti
Ukraina
Pohjois-Makedonian
Lohko D Kroatia
Tsekki
Englanti
Skotlanti
Lohko E Puola
Espanja
Ruotsi
Slovakia
Lohko F Portugali
Ranska
Saksa
Unkari

 

✅Kuinka voin kirjautua vedontarjoajan sivuille Euro 2021 -kisojen aikana?

Kirjautuminen on aina helppoa. Jotkin vedonlyöntiä tarjoavat sivustot tarjoavat myös rekisteröitymisvapaan alustan, jolloin voit vain verkkopankkitunnuksillasi kirjautua sisään. Usein silloin tarjouksia on vähemmän, mutta pelaaminen on nopeampaa. Muuten voit käyttää perinteisempiä sivuja, jolloin ilmoitat ensin yhteystiedot, sitten henkilötiedot, teet ensitalletuksesi, ja voit lyödä vetoa. Aina on kuitenkin tutustuttava ensin vedontarjoajan sääntöihin ja bonusehtoihin.

✅Ketkä ovat oikeutettuja vedonlyöntitarjouksiin, kuten Euro 2021 vedonlyöntibonus?

Pääasiassa vastaus tähän on se, että kaikki täysi-ikäiset maakohtaiset rajoitukset täyttävät pelaajat. Muuten vedonlyöntitarjouksia on useita ja niissä on vaihtelevat ehdot, joten ne täytettyäsi voit lunastaa bonukset. Jos haluat nauttia tervetuliaistarjouksista, sinun on luonnollisesti oltava uusi pelaaja sivustolla.

✅Koska Euro 2021 -kisat pelataan?

Karsinnat ovat nyt ohi, ja joukkueita on mukana kisoissa kaikkiaan 24. Kisat pelataan kesällä 11.6.-11.7.2021. Euro 2021 vedonlyöntibonus tukee mukavasti tätä upeaa arvokisojen katselukokemusta.