Kaupallinen sisältö | 18+ | Ehdot ovat voimassa

Top 15 hauskinta vedonlyöntimainosta

Hauskinta-vedonlyontimainosta

TV:n parhaat vedonlyöntimainokset (mukaan lukien kielletyt mainokset)

Kansainvälisen vedonlyöntiyrityksen markkinointitiimissä työskentelyn täytyy olla nautinnollista, sillä kuvittele kuinka suuri budjetti vedonvälittäjillä on käytettävissä TV- ja online-mainontaan! Uskomme, että vaikeinta työssä on valita, mikä idea toteuttaa ensimmäisenä. Sillä vain taivas on rajana, kun mielikuvituksen antaa laukata vapaana ja siitä se ilo vasta alkaakin!

Olemme keränneet yhteen kaikki suosikkimme TV:n vedonlyöntimainoksista, lisäksi löysimme joitain myös verkosta. Pitkän etsinnän tuloksena saimme koottua tämän listan. Arvostelimme mainokset hauskimmasta vähiten hauskaan ja tässä ovat tulokset. Tarjoamme parhaiden vedonlyöntimainosten TOP 15 listan lukijoidemme iloksi!

Pidä mielessä, että osa näistä mainoksista oli liian kiistanalaisia televisiossa esitettäviksi. Joten jos nämä kielletyt mainokset kiinnostavat sinua, sinun kannattaa keskittyä erityisesti listan kärkikolmikkoon!

15. Expekt – Ole kuin Joe-setä

Pidimme tästä mainoksesta, sillä se kertoo tarinan. Mainos kertoo nuoresta pojasta, joka haluaa olla kuin esikuvansa, mies jonka veikkaukset osuvat aina oikeaan. Hän opettelee uhkapelaamaan, voittaa vetoja ja mikä tärkeintä, onnistuu valloittamaan myös kauniin tytön sydämen. Mainos pääsi listallemme sen hauskan “I bet she is a faker” repliikin johdosta.

14. bet-at-home – Elämä on peliä: Nunnat

Jos luulit, että nunnien ja pappien tulee olla säädyllisiä kaiken aikaa, bet-at-home mainos todistaa luulosi vääräksi. Mainoksen yllättävän käänteen johdosta lopputulos on hauska ja mainos pitää sisällään selkeän viestin – elämä on peliä. Kokonaisuutena, bet-at-home mainoskampanja oli onnistunut, tästä johtuen listamme kärkisijoilta löytyy myös toinen bet-at-home mainos.

 

13. Betsson – Kuka voittaa Valioliigan?

Låt oss lämna den engelsktalande världen för ett ögonblick och förflytta oss till Sverige för att få en lektion i hur män inte uppskattar kvinnor och deras sportkunskaper. Betsson försöker marknadsföra betting på Premier League genom att ha ett par (tidigare Liverpool spelaren John Arne Riis och den norska sångaren Tome Danil) som satsar på vem som kan mest om fotboll. Klippet kräver ingen närmare förklaring men vad de säger är följande:
John Arne: Mikä on valioliigan parhaan joukkueen hymni?
Tone: Laula se minulle.

 

 

12. betsafe – Ei ole olemassa tyhmiä vetoja

Seuraava mainos pohjautuu siihen, kuinka ihmiset ovat valmiita tekemään mitä tahansa vedon voittamiseksi. Pienikin väärinkäsitys voi johtaa hulvattomiin tilanteisiin. Mainoksen viesti on selvä – betsafe ottaa työnsä vakavasti ja kunnioittaa kaikki vedonlyöjiä ja vetoja.

 

 

11. Winner: Voittaja sielussasi

Tätä mainosta ei ole tehnyt se kuuluisa ja tunnettu Winner Sports, kuten voisi kuvitella, vaan toinen, Israelista käsin operoiva yritys. Kuitenkin, kuten nimestä voi päätellä, yritykselle tärkeintä on voittaminen ja he odottavat kaikkien tuntevan itsensä voittajiksi, löytäen itsestään sen kilpailullisen puolen. Mainos on varsin abstrakti ja huvittava.

 

 

10. Tipping: Tunteet peliin vedon puolesta.

Se mistä pidämme norjalaisissa eniten, on kuinka he eivät ota asioita liian vakavasti ja tämä päätee erityisesti urheiluvedonlyöntiin. Norjalaiset ovat sitä mieltä, että mitä enemmän tunteita vedonlyönnissä on mukana, sitä hauskempaa se on. Tämä mainos on tarpeeksi kiehtova, että sen katsoo loppuun saakka ja mistä erityisesti pidimme, on mainoksen hauska sanaleikki. Mainos avaa TOP 10 listamme.

 

 

9. Betfair – -Keilaaminen

Oletko koskaan miettinyt mitä tapahtuisi, jos yhdistäisit kaksi urheilulajia? Tenniksen ja uinnin? Jääkiekon ja koripallon? Kriketin ja mäkihypyn? Eikö kuulostakin melko epätavalliselta? Entäpä, mitä sanoisit yhdistelmämainoksesta, jossa keilaus yhdistetään jalkapalloon?

8. Ladrokes – Peli käyntiin! Corner T. Crudeli

Modernina Youtuben ja älypuhelimien aikakautena, kuka tahansa voi olla tähti, vaikka vain lyhyen aikaa. Saatat muistaa yli innokkaan Italialaisen selostajan, Tiziano Crudelin. Crudeli saavutti suuren suosion tunteikkaiden reaktioidensa takia, oman suosikkijoukkueen pelejä juontaessaan. Heille joille Crudelli ei ole tuttu, tässä on esimerkki siitä, mihin mies kykenee.

 

Ladbrokes päätti hyötyä selostajan suosiosta, palkkaamalla miehen tekemään mainoksen yrityksen urheilu-applikaatiota varten. Lopputuloksen voit katsoa itse.

7. Ladbrokes – Peli käyntiin! Shamppoo

Kun olet onnistunut saavuttamaan jonkin verran menestystä, on luonnollista, että haluat lypsää aiheesta irti kaiken mahdollisen. Kun Tiziano Crudelin alkuperäinen Ladbrokes mainos menestyi, seurasi menestystä juontajan tähdittämät entistä abstraktimmat mainosideat. Mutta miksi rajoittaa lopputulosta käyttämällä mainoksissa vain yhtä julkkista? Mainoksesta tehtiin vielä entistä abstraktimpi, lisäämällä soppaan Chris Kamara.

 

6. Ladbrokes – Uskossaan vahva

On hyvin tunnettua, kuinka vaikeaa voi olla toistaa aikaisemmin saavutettu menestys. Kuitenkin, uskomme että Ladbrokes löysi keinon juuri tähän. Sillä Ladbrokesin uusi kampanja, joka esittelee varsin realistiset viisi vedonlyöjän tyyppiä, päihittää hauskuudessa jopa kampanjaa edeltäneet italialaiset mainokset. Viisi vedonlyöjätyyppiä ovat professori, mututuntumaan luottaja, avokätinen John, herra positiivinen sekä tämä kaveri:

 

 

5. bet-at-home – Elämä on peliä: Zidane

Kuten aikaisemmin mainittiin, TOP 5 listan avaa bet-at-homen mainos. Jos luulit, että ei niin reilulla pelillä liikkeellä oleva nunna oli hauska, viihdyttää sinua varmasti myös se, kun Zidanen tunnetuin rikkomus pelikentällä tuodaan toimistoympäristöön. Vaikka olemmekin melko varmoja siitä, ettei muistutus Zidanen vuoden 2006 tempusta ole tarpeen, joka tapauksessa mainoksen kontekstin selittää seuraava video:

 

Seuraavaksi itse bet-at-home mainos:

4. Pro Line – Koska mitä tahansa voi tapahtua

Pahoittelemme etukäteen tämän mainoksen laatua, sillä vaikka kuinka yritimme, emme onnistuneet löytämään mainoksesta laadukkaampaa versiota. Mainoksessa kanadalainen vedonvälittäjä lähestyy aihetta hyvin hauskalla ja rennolla tavalla. On varsin viihdyttävää nähdä joukko maskuliinisia miehiä näyttelemässä, no, ei niin maskuliinisella tavalla. Mainos on hyvin luova ja sisältää vahvan viestin.

 

 

3. Paddy Power – Blind football

Olet saattanut huomata, että listaltamme toistaiseksi uupuvat Paddy Powerin mainokset. Yritys tunnetaan poikkeuksellisen hauskoista (usein myös loukkaavista) mainoksistaan, joten tästä syystä mainoksia on mahdoton sijoittaa kärkikolmikon ulkopuolelle. Pidämme erityisesti kahdesta Paddy Powerin mainoksesta ja kolmas sija menee mainoksista maltillisemmalle, vaikkakin molemmat mainoksista voi kokea häiritseviksi.

2. Paddy Power – vedot taskuissa (Kielletty)

Tämä on kahdesta mainoksesta se vähemmän maltillinen. Itse asiassa, mainos on liian radikaali edes esittäväksi Britannian televisiossa! Vedonvälittäjää kiellettiin esittämästä mainoksia televisiossa, koska mainos oli liian kyseenalainen. Onneksi on olemassa Youtube!

 

 

1. Unibet – Voit aina osallistua peliin

Toimistossamme käytiin suurta väittelyä siitä, mikä mainoksista ansaitsee ensimmäisen- ja mikä toisen sijan. Vain yksi voi kuitenkin voittaa, joten hauskimmaksi vedonvälittäjän mainokseksi valittiin mainos, jolla on yleismaailmallista vetovoimaa. Itse asiassa, Unibetin hollantilainen markkinointitiimi loi mainoksen, joka on niin yleismaailmallinen, että sitä pidetään hauskana ympäri maailman.

 

 

Ei vain mainoksia

Nautitko mainoksien katsomisesta yhtä paljon kun me nautimme niiden keräämisestä? Toivomme kuitenkin, että et valitse vedonvälittäjääsi sen perusteella, oliko välittäjän mainos hauska vai ei. On olemassa useita muita valintaan vaikuttavia seikkoja ja lisäinformaatiota varten, löydät laatimamme arvostelut vedonvälittäjistä sivuston vasemmasta laidasta löytyvästä valikosta (lippujen yläpuolelta). Onnea!