Kaupallinen sisältö | 18+ | Ehdot ovat voimassa
MM-jalkapallo 2018 vedonlyöntiopas

MM-jalkapallo 2018 vedonlyöntiopas

MM-jalkapallo bonukset || Parhaat MM kertoimet || Parhaat MM vedonvälittäjät || Parhaat MM vedonlyöntikohteet

Kaikki varmasti tietävät, kuinka isosta urheilutapahtumasta on kyse, kun puhutaan jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuista. Vuonna 2018 on naapurimaa Venäjän vuoro isännöidä maailman suurin jalkapallotapahtuma, jossa suurimmat jalkapallomaat pyrkivät taistelemaan tiensä finaalipeliin, joka pelataan Luzhnikin stadionilla Moskovassa. Jälleen kerran mukana ovat edellisten MM-kisojen voittajat, eli Saksa ja Espanja. Tänä vuonna ei kuitenkaan odoteta ainoastaan eurooppalaisten maiden dominointia, sillä mukana on pari äärimmäisen vahvaa joukkuetta Etelä-Amerikasta. Myös Afrikan edustajat ovat tänä vuonna kovia paloja, joten vedonlyöntiä ajatellen huomioitavia asioita on enemmän kuin koskaan aiemmin.

Lyö vetoa MM-kisoissa

Vedonlyöntiopas MM-kisoihin

Tämän artikkelin tarkoitus on antaa vinkkejä niille, jotka ovat ajatelleet lyödä vetoa sekä ennen turnausta että sen aikana. Vedonlyöntioppaamme tarjoaa kaiken olennaisen tiedon turnaukseen liittyvään vedonlyöntiin liittyen, kuten myös uutisia tuoreimmista asioista. Jos vedonlyöntioppaamme Valioliigaan on sinulle tuttu, tiedät jo, mitä odottaa MM-kisojen veto-oppaalta; eli mistä löytää parhaat kohteet, mitä bonuksia on tarjolla, ja minkälaisia vedonlyöntistrategioita on olemassa. Kaikki edellä mainittu, sekä paljon muuta kerrotaan tarkasti MM-kisa vedonlöyntioppaassamme.

Maajoukkuepeleistä erityisen mielenkiintoista tekee se, että useimmista joukkueista löytyy vähintään pari kolme maailmanluokan tähteä, jotka antavat itsestään kaiken mahdollisen irti MM-kisoissa. Mitä vähemmän tähtiä löytyy joukkueesta, sitä enemmän kyseiset tähdet puristavat itsestään irti. Tämä ei tee ainoastaan peleistä mielenkiintoisia, vaan myös vedonlyönnistä. On myös luonnollista, että MM-kisojen ajan netin suurimmat vedonvälittäjät kilpailevat pelaajista kaikin mahdollisin keinoin. Tämän takia nostamme esiin muutaman hyvän vaihtoehdon, joissa MM-kisa bettaamiselle on luotu optimaaliset puitteet.

Jalkapallon maailmanmestaruuskisat 2018 alkavat lohkovaiheista, jotka arvottiin tällä kertaa siten, että jokaisesta lohkosta löytyy melko selvä jatkoonmenijä. Lohkoista mielenkiintoisin on varmasti lohko B, johon lyötiin Espanja sekä Portugali. Jännittävät pelit alkavat kuitenkin alkulohkojen jälkeen, kun vuoroon astuvat pudotuspelit. Pudotuspeleissä altavastaajat kannattaa ottaa huomioon, sillä petollisissa matseissa voi tapahtua mitä tahansa. Kokonaisuudessaan jalkapallon MM-kisat tarjoavat loputtomasti vedonlyöntivaihtoehtoja, joista kannattaa ottaa kaikki mahdollinen hyöty irti.

[table id=16 /]

Miten lyödä vetoa 2018 MM-kisoissa

Tässä kohtaa tiedämme, mitkä maat ja minkälaisia pelaajia tulemme näkemään vuoden 2018 MM-kisoissa. Jalkapallomaailman suurimmat nimet, kuten Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ja Neymar tulevat kaikki jahtaamaan maaleja Venäjän maaperällä, ellei loppukaudesta nähdä yllättäviä loukkaantumisia. Koska tähtipelaajia on tänä vuonna melko paljon, on turnauksen voittajaa todella vaikeaa veikata etukäteen. Seuraavia perusohjeita noudattamalla nostat kuitenkin voiton mahdollisuutta:

  • Lyö vetoa kun kohteella on arvoa
  • Keskity yhteen tai pariin vedonlyöntimuotoon
  • Ole johdonmukainen
  • Pidä kirjaa vedoista
  • Hyödynnä yhdistelmävetoa
  • Älä pura vihaa vedonlyöntiin

Koska jalkapallon MM-kisat on valtava urheilutapahtuma, huomioitavia asioita on lukuisia vedonlyöntiä ajatellen. Tämän takia huolellinen tutkimustyö hyvissä ajoin ennen turnauksen alkua on enemmän kuin paikallaan. Asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota, on esimerkiksi joukkueen motivaatio ja mahdollisuudet voittaa turnaus, ketkä pelaajat tulevat olemaan kokoonpanossa, sekä miten joukkueet ovat aiemmin pelanneet toisiaan vastaan. Myös joukkueiden aikaisempi MM- tai EM-kokemus kannattaa ottaa huomioon. Kaikki tarvittava tieto näihin löytyy netistä. Myös kisojen aikana useille nettisivuille päivitetään ajankohtaista tietoa joukkueista, pelaajista, ja muita olennaisia tilastoja, joiden avulla pystyy helposti nostamaan onnistumisprosenttia vedonlyönnissä. Jalkapallo on ollut jo monien vuosikymmenien ajan maailman veikatuin urheilulaji, eikä täten ole ihme, miksi vuoden 2018 Venäjän MM-kisoihin on ennustettu historian suurinta vedonlyöntimäärää.

Venäjän maailmanmestaruuskisat tulevat olemaan vedonvälittäjien kultakaivos vuoden 2018 ajan, minkä takia ne tekevät kaikkensa saadakseen mahdollisimman suuren määrän pelaajia asettamaan panoksia sivustoilleen. Tämä on ainoastaan positiivinen dilemma pelaajan kannalta, jonka tulee löytää itselleen paras mahdollinen vedonvälittäjä MM-kisoista veikkaamista ajatellen. Luonnollisesti pelaajan kannattaa valita sivusto, jossa kertoimet ovat parhaat sekä perinteiseen voittajavetoon, että myös muihin vedonlyöntimuotoihin, kuten ensimmäinen maalintekijä, tekevätkö molemmat joukkueet maalin, ja tulosveikkaus sekä ensimmäisen puoliajan että varsinaisen peliajan jälkeen. Koska voittajavedossa MM-kisojen suosikkijoukkueille asetetaan yleensä melko alhainen kerroin, edellä mainitut vaihtoehtoiset vedonlyöntitavat kannattaa ottaa huomioon. Tällä hetkellä markkinat pursuavat samankaltaisia vedonlyöntisivustoja, minkä takia otamme seuraavaksi katsauksen muutamaan sivustoon, jotka tarjoavat optimaalisen vedonlyöntitarjonnan Venäjä MM-kisoihin.

Parhaat vedonvälittäjät MM-kisoihin

Tällä hetkellä vedonvälittäjiä löytyy netistä enemmän kuin tarpeeksi, minkä takia oikean valitseminen 2018 MM-kisoihin saattaa muodostua pieneksi ongelmaksi. Toki pelaaja voi luoda pelitilin usealle sivustolle, mutta mikä olisi mukavampaa, kuin saada kaikki tarvittava yhdessä paketissa. Erityisesti suomalaisille seuraavat sivustot ovat loistavia vaihtoehtoja, kun ajatellaan Venäjän MM-kisoihin liittyvää vedonlyöntiä:

Mobilebet – Kolmantena hyvänä vaihtoehtona on jälleen kerran suomalainen vedonvälittäjä, joka tarjoaa melko identtisen tarjonnan ComeOnin kanssa. Sivustojen samankaltaisuuden takana on sama omistaja, Co-Gaming, joka operoi molempia sivustoja. Mobilebet ja ComeOn eroavat toisistaan kuitenkin siten, että ne tarjoavat pelaajilleen hieman erilaisia tervetuliaisbonuksia ja vedonlyöntibonuksia. Joka tapauksessa Mobilebet on loistava vaihtoehto suomalaiselle pelaajalle, joka etsii hyviä kertoimia ja kattavaa vedonlyöntitarjontaa kesän jalkapallon MM-kisoihin. Kts. lisää täällä

Parhaat bonukset ja tarjoukset MM-kisa vedonlyöntiin

Useimmat vedonlyöntisivustot tarjoavat sekä uusille että nykyisille pelaajilleen bonuksia ja muita tarjouksia, joilla he pyrkivät saamaan uusia pelaajia, kuten myös pitämään nykyiset tyytyväisinä. Erityisesti suuren urheilutapahtuman, kuten kesän MM-kisojen, lähestyessä, bonukset ja muut promootiot ovat tyypillisesti normaalia parempia, minkä takia ne kannattaa ottaa huomioon vedonvälittäjän valinnassa. Normaalisti bonukset ovat ilmaisbonuksia, mutta myös muita promootioita on saatavilla vedonlyönnissä onnistumisen turvaamiseksi. Seuraavat sivustot kannattaa painaa mieleen, kun haussa on parhaat mahdolliset vedonlyöntibonukset MM-kisoihin:

ComeOn – Suomalaisen ComeOn -sivuston bonuksia kannattaa myös pitää silmällä MM-kisojen lähestyessä. Sivuston pitkäaikaiset pelaajat tietävät varmasti, kuinka herkullisia bonuksia sivusto on tarjonnut suurten urheilutapahtumien yhteydessä. Jo tässä kohtaa on suotuisaa ryhtyä ComeOn pelihuoneen käyttäjäksi, sillä uudet pelaajat pääsevät valitsemaan kahden tervetuliaisbonuksen väliltä, eli 300 euron talletusbonus, tai talleta 10 euroa ja saa 50 euroa. Kts. ComeOn bonus

Bethard – Huippusuositulle vedonlyöntisivustolle on povattu huikeita bonuksia tämän kesän MM-kisoihin. Bethard tunnetaan huikeista kampanjoistaan, joita pelihuone tarjoaa jatkuvasti pelaajilleen. Hyvänä esimerkkinä sivuston tervetuliaisbonus, joka antaa hulppean 125% talletusbonuksen 125 euroon asti vedonlyönnissä. Kts. Bethard bonus

Mobilebet – ComeOnin kanssa samaan kelkkaan kuuluva Mobilebet on erinomainen vaihtoehto, kun haussa on parhaat bonukset jalkapallon MM-kisoihin. Molemmille pelisivustoille odotetaan vastaavia MM-bonuksia, mutta ei kuitenkaan identtisiä. Esimerkiksi Mobilebetin tervetuliaisbonus, talleta 20 euroa ja saa 60 euroa, on todella samanlainen ComeOnin toisen tervetuliaisbonuksen kanssa. ComeOn vai Mobilebet? Valinta on sinun! Kts. Mobilebet bonus

Lyö vetoa MM-kisoissa

Parhaat vedonlyöntikohteet 2018 MM-kisoihin

Jalkapallon MM-kisojen valtavan suosion takia, vedonvälittäjät tulevat tarjoamaan useita erilaisia vetokohteita ja -tapoja. Vaikka perinteinen voittajaveto on helppo ja mukava tapa lyödä vetoa MM-kisoissa, ei muita vedonlyöntimuotoja kannata kuitenkaan unohtaa. Syy tähän on yksinkertainen, ja mitä harvinaisempi tai vaikeampi bettimuoto on kyseessä, sitä suuremmalla todennäköisyydellä pelaaja pääsee käsiksi korkeisiin kertoimiin. Alapuolelta voit tsekata vinkkejä, minkälaisiin vetoihin vuoden 2018 MM-kisoissa kannattaa sijoittaa rahaa:

Ensimmäinen maalintekijä – Kuka tekee turnauksen tai tietyn ottelun ensimmäisen maalin? Jo pitkään vedonvälittäjät ovat tarjonneet useita erilaisia kohteita siihen, kuka onnistuu ensimmäisenä maalinteossa. Ensimmäisen maalintekijän veikkaus on ollut myös äärimmäisen suosittua vedonlyöjien keskuudessa, sillä ensimmäistä maalintekijää veikatessa kertoimet heittelehtivät maasta taivaaseen. Tekeekö Messi ensimmäisen maalin Argentiinalle? Avaako Cristiano Ronaldo pistetilin viime EM-kisojen voittajamaalle?

Luonnollisesti näiden maailmanluokan pelaajien kertoimet ovat kohtalaisen pieniä, miksi kannattaakin silmäillä muiden pelaajien kertoimia ja mahdollisuuksia onnistua ensimmäisenä maalinteossa. Ensimmäistä maalintekijää veikatessa, alkuun kannattaa käydä läpi joukkueiden avauskokoonpanot. Tämän jälkeen suodatetaan joukosta ne pelaajat, jotka ovat potentiaalisia maalintekijöitä. Suurimmat kertoimet ovat yleensä puolustajilla, jotka harvemmin onnistuvat maalinteossa. Ensimmäisen maalintekijä -veikkaus on saanut kritiikkiä siltä osin, että vedon häviää yleensä melko nopeasti, eikä mahdollisuuksia voittoon ole enää sen jälkeen, kun veikkaamatta jätetty pelaaja onnistuu maalinteossa.

Molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa – Tekevätkö molemmat joukkueet maalin tietyssä ottelussa? Tämän tyyppisiä kohteita kannattaa pitää silmällä. MM-kisoissa pelien taso on huipussaan, minkä takia otteluissa nähdään yleensä melko paljon maaleja. Ja vaikka MM-kisojen historia paljastaa suuren maalimäärän, ovat kertoimet kyseisten kohteiden ympärillä melko korkeita. Maaleja kannattaa odottaa ainakin MM-kisojen voittajasuosikeilta, kuten Espanjalta, Saksalta sekä Brasilialta. Mutta tekeekö vastustaja myös maalin? Tämä taas vaatii tarkempaa perehtymistä joukkueiden pelaajiin, ja eritoten hyökkäykseen sekä puolustukseen.

Ensimmäisen maalin aika – Suuresta suosion kasvusta huolimatta, tätä vedonlyöntimuotoa ei löydy kaikilta vedonvälittäjiltä. Erityisesti MM-kisojen alkulohkossa nähdään paljon ennakkosuosikki vastaan altavastaaja -otteluita, minkä takia aikaisten maalien todennäköisyys on suuri. Kun taas kisoissa edetään pidemmälle, ja kovemmat joukkueet alkavat kohtaamaan toisiaan esimerkiksi pudotuspeleissä, maalimäärä keskiarvot tippuvat selvästi.

MM-kisoja seuranneet muistavat varmasti useita rangaistuspotkukilpailuja, kun varsinainen peliaika ja jatkoaika ovat päättyneet 0-0. Pudotuspeleissä ensimmäisiä maaleja tehdään myös usein pelien loppupuolella, mikä kannattaa ottaa huomioon. Tilastojen mukaan pudotuspeleissä viimeiset kymmenen minuuttia ovat olleet suotuisia niille, jotka ovat asettaneet panoksen ensimmäisestä maalista pelin loppupuolelle. Ensimmäisen maalin syntyaikaa on myös äärimmäisen mielenkiintoista veikata silloin, kun peliä on mahdollista katsoa livenä.

Yli/ali (maalia) – Maalimäärän veikkaaminen on myös yksi todella suosittu ja kohtalaisen helppo vedonlyöntimuoto. Betsaaminen toimii yksinkertaisesti siten, että pelaaja veikkaa tehdäänkö pelissä esimerkiksi enemmän kuin 1,5 maalia. Jos peli päättyy 1-1, pelaaja ottaa voiton kotiin. Usein veikattavat kohteet ovat muotoa yli / ali 0.5, 1.5, 3.5 tai 4.5 maalia. Kertoimet kyseisissä kohteissa ovat myös melko suotuisat vedonlyöjän kannalta.

Tasoitusveto – Jo useiden vuosien ajan tasoitusveto on ollut suosittua jalkapallofanien keskuudessa. Useimmat vedonvälittäjät ovat tarjonneet rutkasti tasoitusvetokohteita jo MM-kisojen karsintapeleihin, ja tulevat varmasti tekemään saman MM-kisojen finaalipelien kohdalla. Tasoitusveto toimii sillä perusteella, että tietylle joukkueelle annetaan puolikkaan maalin, yhden maalin tai useamman maalin etumatka, minkä jälkeen veikataan “normaalisti” joko ottelun voittajaa tai maalimäärää. Tasoitusvetoa kannattaa hyödyntää erityisesti silloin, kun vastakkain on selvä ennakkosuosikki ja altavastaaja. Koska normaalissa voittajavedossa kerroin ennakkosuosikille on niin pieni, pystyy sitä helposti nostamaan tasoitusvetoa hyödyntämällä.

Muuta – Viime vuosina on otettu käyttöön myös lukuisia muita vedonlyöntimarkkinoita, joiden joukossa suosituimpia ovat olleet ns. scorecast, eli asetetaan samaan kohteeseen kaksi erillistä vetoa, kulmien ja heittojen määrä, ja jaettavat kortit. Esimerkiksi, jos molemmat joukkueet tunnetaan etukäteen erityisen aggressiivisina, voi keltaisten korttien veikkaaminen olla viisas päätös.

Lyö vetoa MM-kisoissa

MM-kisat 2018 vedonlyöntistrategiat

Tarkkaan hiottu strategia on lähes välttämätöntä, jos pelaaja haluaa tehdä voittoa vedonlyönnissä. Vaikka vedonvälittäjä olisi valittu huolella ja oikeista syistä, itse vedonlyönti voi mennä täysin metsään, jos pelaaja ei ole lainkaan suunnitellut, minkälaisiin kohteisiin hän aikoo rahansa sijoittaa. Jos henkilö veikkaa ainoastaan satunnaisia voittajavetoja, on hänellä 33% todennäköisyys voittaa, sillä pelit päättyvät joko joukkueen voittoon, häviöön tai tasapeliin. Tällä tavalla veikatessa voittomahdollisuus on todella pieni, minkä takia vedonlyöntiin kannattaa ehdottomasti kehittää viimeisen päälle hiottu suunnitelma.

Mitä enemmän tutkimustyötä on tehty, sitä korkeampi on menestymisen mahdollisuus. Yksinkertaisen strategian luominen on helppoa, minkä takia olemme luoneet pienen oppaan siihen, minkälaisten vaiheiden kautta strategia luodaan. Jo pienikin suunnitelma siitä, miten pelaaja aikoo lyödä vetoa MM-kisoissa auttaa siihen, että kisojen jälkeen voitot ovat suuremmat kuin sijoitukset. Vaikka olemassa ei ole strategiaa, joka takaisi 100% voittoprosentin, näiden vaiheiden kautta pelaaja pystyy ainakin nostamaan voittamisen todennäköisyyttä Venäjän MM-kisoissa 2018:

Vaihe 1 – Heti alkuun kannattaa lyödä lukkoon jokin tietty rahamäärä, jonka pelaaja on valmis sijoittamaan tietyn ajan sisällä. Usein ohjeistetaan, että yksittäisiin vetokohteisiin ei kannata sijoittaa kuin maksimissaan 5% rahasta, jonka pelaaja on valmis sijoittamaan pelaamiseensa. Rajaa ei kannata ylittää, sillä houkutus suuriin betteihin MM-kisoissa on suuri.

Vaihe 2 – Kun pelaaja on tehnyt päätöksen, kuinka paljon hän on valmis laittamaan rahaa likoon tietyn ajan sisällä, voidaan siirtyä toiseen vaiheeseen. Toisessa vaiheessa tehdään varsinainen tutkimus vedonlyöntiin liittyen; tutkitaan joukkueita, ketkä pelaavat, mitkä joukkueet ovat vastakkain ja missä kohtaa yms. Paras tilanne tietysti on se, että pelaajalla on jokin suosikkijoukkue, jota hän on seurannut jo pitkään. Ja kuten jo mainittua, mitä enemmän pelaaja tutkii tilastoja ja kerää tietoa itselleen, sitä paremmat ovat hänen voittomahdollisuutensa. Onko jokin huippupelaaja puolikuntoinen ennen kisoja? Puuttuuko joltain joukkueelta pelaajia?

Vaihe 3 – Kun pelaamisrajoitukset on asetettu ja tilastot ovat tiedossa, seuraavaksi vuorossa on sopivan vedonvälittäjän valinta. Vedonvälittäjää valittaessa pelaajan kannattaa huomioida ainakin se, vastaako tarjonta hänen odotuksiaan, jotta pelaaja pääsee toteuttamaan vedonlyöntistrategiaansa vuoden 2018 MM-kisoihin. Tärkeää on myös muistaa, että pelkän tervetuliaisbonuksen perässä ei kannata suunnistaa, sillä kertoimet ovat loppupeleissä ne, joiden avulla rahaa tehdään.

Vaihe 4 – On aika aloittaa vedonlyönti! Vaikka edellisten MM-kisojen voittajamaat Saksa ja Espanja ovat tänäkin vuonna äärimmäisen vahvoja, ei Australian ja Etelä-Korean tapaisia altavastaajia kannata jättää huomioimatta. Vaikka vedonlyönnissä onnistuminen on osittain taitoa, on myös sattumaa ja tuuria jatkuvasti mukana pelaamisessa. Tämän takia muista aina pelata kohtuudella, äläkä missään tapauksessa pura vihaa vedonlyöntiin, kuten tämän artikkelin alussa mainittiin.

MM voittaja kertoimet

try {
var widget = new InPlayBricks.bricks.Widget({
serverUrl: “https://widget.inplaybricks.com/”,
id: 1349,
container: “#brick5b166f51f11ce”
}, {“locale”:”fi_FI”});
} catch (e) {}

MM-kisat 2018 vedonlyöntivinkit

Jokaisella on varmasti omat mielipiteensä peleistä, joukkueista ja tuloksista vuoden 2018 MM-kisoissa. Mielipide on kuitenkin eri asia kuin tilastot, jotka koostuvat vain ja ainoastaan faktatiedosta. MM-kisoissa veikkaavan kannattaa jatkuvasti pitää silmällä uutisia, sillä ne tarjoavat tietoa turnauksen kulusta, peleistä ja muista tärkeistä asioista. Uutiset kertovat myös ensimmäisenä, jos jonkun joukkueen huippupelaaja, kuten Argentiinan Lionel Messi, loukkaantuu turnauksen aikana, eikä pahimmassa tapauksessa pysty jatkamaan. Vaikka tiedämme, että Cristiano Ronaldo tulee olemaan suurella todennäköisyydellä kisojen yksi parhaista maalintekijöistä, tai Argentiina etenee pitkälle turnauksessa, kannattaa myös muita asioita ottaa huomioon vedonlyöntikertoimia ajatellen…

On helppo kuvitella, että oman suosikkijoukkueen suorituksia on helppo ennustaa. Näin ei kuitenkaan välttämättä ole, sillä useimmissa tapauksissa pelaaja uskoo omaan joukkueeseensa enemmän kuin pitäisi. Aina kannattaa pitää mielessä faktat, seurata tilastoja ja lukita kohteita niiden mukaan. Kun oma suosikkijoukkue ei menestykään, ja rahat on laitettu kiinni joukkueen voittoihin, tulee pettymys tuplana. Pettymyksen lisäksi kun tuloksena voi olla myös tyhjä lompakko…

Venäjän MM-kisat 2018

Tänä vuonna voittajasuosikit eivät ole ainoastaan Euroopasta. Espanjan, Ranskan ja Saksan lisäksi suosikkeja löytyy erityisesti Etelä-Amerikasta, josta Venäjän MM-kisoihin saapuvat muun muassa kivenkova Lionel Messin tähdittämä Argentiina, ja maailmantähtiä pursuava Brasilia. Erityisesti Brasilia janoaa voittoa entistä kovemmin, kun edellisissä kisoissa Saksa tiputti kisojen isäntämaan nöyryyttävästi 7-1 lukemin.

Myös muilta mantereilta saadaan kovia pelaajanippuja, kun USA, Norsunluurannikko ja Japani tulevat kiusaamaan Venäjän MM-kisojen voittajasuosikkeja. Vaikka isäntämaa Venäjä ei kuulu voittajasuosikkeihin, on naapurimaan alkulohko kuitenkin suotuisa ainakin jatkopeleihin pääsemiselle. On suosikkijoukkueesi menestyksekäs tai ei, parhaan mahdollisen menestyksen vedonlyönnissä saat seuraamalla 2018 MM-kisojen vedonlyöntiopastamme, johon päivitämme tärkeää tietoa vedonlyöntiin liittyen koko turnauksen ajan tulevana kesänä.

Lyö vetoa MM-kisoissa