Kaupallinen sisältö | 18+ | Ehdot ovat voimassa

Neste Ralli Vedonlyönti – Lue täältä lisää Neste Rallista

Rallin MM-kisat ovat taas Suomessa! Suomalaiset ovat todellista rallikansaa, ja Itä-Suomessa ajetaan taas MM-rallin osakilpailu tänä kesänä. Neste Ralli 2022 on joka vuotinen rallin osakilpailu Jyväskylässä, ja se on järjestetty aina vuodesta 1951 asti! Neste Ralli 2022 ajankohta on tänä vuonna elokuun alussa 1.-4. elokuuta. Mukavaa viihdettä moottoriurheilun sivulle tarjoaa ralli vedonlyönti, johon löytyy paljon erilaisia mahdollisuuksia.

Ralli vedonlyönti

Tässä artikkelissa käymme läpi tämän vuoden rallin huippukohdat sekä annamme mielenkiintoisimmat ralli vedonlyöntivihjeet. Neste Ralli tulokset aikaisemmilta vuosilta löytyy myös tästä artikkelista. Lopuksi kerromme vielä vähän rallin historiasta, sekä tietysti tärkeimmistä asioista ja tuloksista, jotka sinun on hyvä tietää ennen pelaamisen aloittamista. Koska ralli vedonlyönti on joillekin vielä uutta ja maailmalla vähemmän tunnettua, selitämme myös mitä vedonlyöntikohteita on olemassa.

[table id=22 /]

Neste Ralli vedonlyöntivihjeet

Vedonlyöntiä ja uhkapelaamista on monenlaista, ja nimenomaan tällaisille suuremmille urheilukisoille löytyy paljon erilaisia vedonlyönti mahdollisuuksia. Neste ralli 2022 ajankohta on tänä vuonna elokuun alussa. Neste Ralli 2022 on erityisen mielenkiintoinen vedonlyöntitapahtuma, sillä tämän vuoden MM-kisoissa sattuu ja tapahtuu. Neste Ralli tulokset löytyvät tarkemmin myöhemmin tältä sivulta. Moottoriurheilu on mukava laji lyödä vetoa ja kokeilla onneaan, sillä jokainen tapahtuma kestää useita päiviä, ja ne ajetaan ennalta arvaamattomissa oloissa soralla, asfaltilla ja joskus jopa lumessa.

Ralli vedonlyönti mahdollisuuksiin kuuluvat muun muassa kausivedot, joissa veikataan koko rallin voittajaa, kilpailun voittaja vedot, jotka usein ilmestyvät paljon ennen kisaa, head-to-head vedot, jossa vertaillaan kahta ajajaa, sekä muut mahdollisuudet, kuten esimerkiksi aika-ajat ja paalupaikat. Moottoriurheilu vedonlyönnissä on se hienoinen ongelma, ettei laji ole valtavan suosittua, jos ei Suomen, niin ei ainakaan Euroopan ulkopuolella. Tämän vuoksi vedonlyönti mahdollisuuksia on rajoitetumpi määrä. Joka tapauksessa ralliin löytyy vaihtoehtoja, vaikka kohdekattauksen löytämiseen kannattaa varata aikaa. Tässä kappaleessa käymme tarkemmin läpi mitä nämä vedonlyönti muodot ovat ja kuinka niissä veikataan.

Ralli vedonlyöntivihjeet

Kausivedot

Kausiveto on yksi yleisimmistä tavoista lyödä vetoa urheiluvedonlyönnissä. Riippuen tietysti ralli vedonlyönti tarjoajasta tai sivustosta, näiden vetojen luonne voi vaihdella, mutta usein kausivedot on tehtävä ennen kilpailujen alkamista. Vinkkejä kausivetoihin on roppakaupalla, mutta esimerkiksi yksi tärkeä sääntö on katsoa edellisten kisojen ja osakilpailujen tulokset ja tutustua niihin hyvin tarkasti. Kausivedoissa auttaa, kun kilpailijat ovat tuttuja. Erityisesti rallin kausivedoissa tärkeitä seikkoja ovat myös kilpailijoiden vuotuiset tulot tai budjetti sekä ehdottomasti se, millä autolla he ajavat ja minkä tasoinen kalusto tallista löytyy.

Neste Ralli 2022 kilpailun voittaja

Tämän kaltaiset vedot löytyvät pelisivuilta jo reilusti ennen kisojen alkamista. Kilpailun voittaja on yksi yksinkertaisimmista vedonlyönti tavoista. Näissä pärjäät edellisten kisojen tietojen perusteella sekä ymmärtämällä kuskin tilanteen. Kuten kausivedoissa, myös kilpailun voittaja vedoissa kannattaa olla tarkkana, ettei tunteet ohjaa liikaa. Vaikka sinulla olisikin jokin suosikki kuski, ei sinun välttämättä kannata veikata juuri hänen edukseen, sillä voit pettyä. Tietysti vaihtoehto on uskoa kilpailijaasi, ja toivoa parasta. Tämä tekee juuri tämän tyyppisistä vedonlyönti muodoista erityisen jännittävän ja haasteellisen.

Head-to-head vedot

Head-to-head vedot, tai H2H-vedoissa nimensä mukaisesti vertaillaan kahden kilpailijan välillä. Tässäkin vetomuodossa tärkeintä on tuntea aikaisemmat tulokset sekä mitä kuskien talleissa tapahtuu. Pääasiassa H2H-vedoissa vertaillaan kahden kuskin keskinäistä paremmuutta sijoitusten mukaan. Kuten myös muissa ralli vedonlyönti peleissä, myös tässä lähinnä kilpailee tallien väliset erot. Hyviä esimerkkejä selvitettävistä asioista ovat esimerkiksi se, että Ferrari on takkuillut aikaisemmissa osakilpailuissa, tai esimerkiksi se, että tilastollisesti Lotus ajaa parhaiten märillä kesäkeleillä.

Neste Ralli 2022 Top 3

Yksi mahdollisuus ralli vedonlyönti -peleihin on top 3 määrittäminen. Tämä tarkoittaa sitä, että voit veikata kolme parasta kuskia. Joissain tilanteissa sinun ei tarvitse edes laittaa kilpailijoita järjestykseen, mikä helpottaa vedonlyöntiä ja voitonmahdollisuutesi nousevat entisestään. Koska Neste ralli 2022 ajankohta on elokuun alussa, vedonlyömiseen on vielä hyvin aikaa. Top 3 on mukava tapa aloittaa urheiluvedonlyönti, varsinkin jos laji ei vielä tunnu täysin tutulta, tai sen tietämyksessä on useita aukkoja.

Neste Ralli 2022 ja muut mahdollisuudet

Kuten urheiluvedonlyöntiin kuuluu, myös ralli vedonlyönti sisältää paljon erilaisia mahdollisuuksia, vaikkakin vähän rajallisemmin. Eri tarjoajat tarjoavat erilaisia vetoja, joten parhaan pelialustan löytämiseen on hyvä käyttää hiukan energiaa. Näin pidät huolen siitä, että löydät juuri sinulle sopivimman vedonlyönti tavan, sekä parhaimman alustan. Neste Ralli vedonlyönti mahdollisuuksia kuitenkin on tarjolla useilta vedonvälittäjiltä. Tällä hetkellä suosituin on virolainen Ott Tänak, ja altavastaaja Andreas Mikkelsen. Lisäksi valmistajien pisteitä on hyvä seurata useastakin syystä.

Tällä hetkellä ykkösenä on Hyundai Shell Mobis WRT, toisena Toyota Gazoo Racing WRT, kolmantena Citroen Total WRT, ja viimeisenä M-Sport Ford WRT. Tarkemmat tiedot kuljettajista ja talleista löytyvät myöhemmin tältä sivulta, tai kisojen virallisilta sivuilta. Tämä artikkeli auttaa sinut alkuun, mutta MM-rallista on loputtomiin asiaa, mitkä meiltäkin jää mainitsematta. Ralli vedonlyönti siis muuttuu sitä hauskemmaksi ja jännittävämmäksi, mitä enemmän jo tiedät aiheesta.

Urheilun vedonlyöntikohteita

Vedonlyönnissä on hyvä tuntea aihe mahdollisimman hyvin, eikä vain nojata vedontarjoajien sivujen tietoihin. Useimmat vedonvälittäjät tarjoavat tilastoja, mutta niiden kanssa kannattaa olla hyvin tarkkana, sillä niistä löytyy välillä puutteita tai ne eivät ole päivitetyimmässä kunnossa. Jos et ole seurannut rallia kauheasti elämäsi aikana, sinut kannattaa tutustua erilaisiin luotettaviin lähteisiin selvittääksesi parhaat tiedot, millä voit lyödä vetoa ja voittaa huikeita summia kylmää käteistä. Lisäksi jos vedonlyönti netissä on uutta, sinun kannattaa tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin vedonlyönnissä, joita kyllä riittää.

Tässä kappaleessa esittelemme vielä yleiset vedonlyöntikohteet urheilulajissa kuin urheilulajissa. Pitkäveto on yksi suosituimmista vedonlyöntikohteista, joka kattaa valtavan määrän erilaisia lajeja ja kohteita, joita voi veikata yksittäin tai täyttää ja yhdistellä kokonaiseksi riviksi. Live-veto on myös tyypillinen vedonlyöntikohde myös rallissa, jossa vedonlyönti tapahtuu reaaliaikaisesti kisojen aikana. Voittajavedosta mainitsimmekin jo aikaisemmin, missä kohteina voi olla voittaja, kärkikaksikko, kärkikolmikko, eri osakilpailujen tai kilpailujen voittajat yhdistelmänä, tai lajin voittotulos. Tulosveto tarkoittaa sitä, että kohteena on tietyn ottelun lopputulos. Tämä ei yleisesti koske moottoriurheilulajeja. Moniveto on yhdistelmä usean osaottelun lopputuloksesta. Vakiovedossa on myös mukana formulaa, missä veikataan noin 6-18 kohteen osalta. Veikkaus kuuluu niin, että vedonlyöjä veikkaa kumpi voittaa tai jos tulos on tasapeli.

Neste Ralli

Neste Ralli 2022

Ralli vedonlyönti kysymyksissä helpottaa kisojen tunteminen. Tämän vuoden ralli lähtee käyntiin testierikoisalue Vesalalta. Kisat ajetaan siis tänä vuonna 1.8.-4.8. Ensimmäiset 2022 MM-osakilpailut järjestettiin Monte Carlossa, sitten Ruotsissa, Meksikossa, Ranskassa, Argentiinassa, Chilessä, Portugalissa, ja viimeisimmät Italiassa kesäkuun alussa. Portugalin ralli on yksi pitkä perinteisimmistä kisoista MM-rallin historiassa, mikä ajettiin Portugalin entisen pääkaupungin Coimbran ympäristössä Porton lähellä keski Portugalissa. Italian ralli on kuuluisa sen soraisista teistä. Tänä vuonna, aivan kuten viimeisimpänä 69. vuonna, Neste Ralli 2022 ajetaan upeassa järvisuomessamme Jyväskylän tienoilla. Tästä kilpailut jatkuvat Saksaan, sieltä Turkkiin, sitten Iso-Britanniaan, Espanjaan, ja lopuksi vielä Australiaan.

Suomessa Neste Ralli ajankohta on siis torstaina 1.8., kun ralli starttaa Testierikoisalue Vesalalta Harjulla. Torstain EK-kilometrit ovat 2,31 km. Perjantaina 2.8. kilpailu jatkuu Oittilasta noin kello 8 aamulla. Reitti alkaa Oittilasta, jonka kautta se jatkuu Moksiin, Urriaan, Ässämäelle, ja sieltä Äänekoskelle. Perjantain ajopäivä päättyy Harjulle, ja EK-kilometrit ovat 126,47 km. Lauantaina ralli starttaa Pihlajakoskelta ja jatkuu lopulta Leustulle. Tarkemmin ottaen reitti alkaa Pihlajakoskelta, jonka kautta se jatkuu Päijälään, Kakaristoon, ja sitten lopuksi Leustulle. EK-kilometrit lauantai 3.8. ovat 132,70 km. Lopuksi sunnuntaina ajo alkaa Laukaalta, ja päättyy Ruuhimäelle. EK-kilometrit ovat 45,74 km. EK-kilometrit ovat yhteensä 22,3% koko reitistä, mikä yltää aina 1378,88 km asti. Yleisölle järjestetyt viihteet sijaitsevat Paviljongin kilpailukeskuksessa, joka sijaitsee aivan Jyväskylän ytimessä. Ralli vedonlyönti ja siihen liittyvät asiat ovat hauskempi hoitaa, kun sinulla on selkeä ymmärrys kisoista.

Aikatauluista vielä sen verran, että ensimmäinen ajo kisojen ensimmäisenä päivänä, torstaina 1.8. alkaa kello 19. Kisojen toisena päivänä ajo alkaa 6:40, ja päättyy 20:00 illalla. Lauantaina ajot alkavat jo 6:25 ja loppuvat 20:00 aikoihin. Lopuksi sunnuntaina kuljettajat aloittavat kello 8:38 ja ajo päättyy noin kello 16.

Neste Ralli 2022 kuskit

Tässä kappaleessa käymme läpi Neste Ralli tulokset. Ralli vedonlyöntivihjeet sisältävät muun muassa sen, että kuskeihin on ehdottoman tärkeä tutustua, jotta voitonmahdollisuutesi kasvaisivat. Neste Ralli 2022 ajetaan elokuun alussa 27 (kaksikymmentäseitsemän) kuljettajan kesken. Tämän hetken ykkönen on virolainen Ott Tänak, joka myös voitti MM-rallin vuonna 2018. Toisena on tällä hetkellä ranskalainen Sebastien Ogier. Thierry Neuville on kolmantena Belgiasta, ja Elfyn Evans neljäntenä Isosta-Britanniasta. Viidentenä tällä hetkellä on suomalainen tuttumme Teemu Suninen. Tämän jälkeen järjestys on seuraava sijoilta 6 sijoille 11: Kris Meeke Isosta-Britanniasta, Andreas Mikkelsen Norjasta, Jari-Matti Latvala, Esapekka Lappi, sekä viimeisenä ranskalainen Sebastien Loeb. Citroen Total World Rally Team:ssa ajavat Esapekka Lappi sekä Sebastien Ogier. Tallipäällikkö on Pierre Budar. Hyundai Shell Mobis World Rally Team tallista löytyvät kuljettajat Sebastien Loeb, Andreas Mikkelsen, ja Thierry Neuville. Tallipäällikkö on Andrea Adamo. M-Sport Ford World Rally Team:ssa ajavat Elfyn Evans, Teemu Suninen, sekä Pontus Tidemand. Tallipäällikkö on Richard Millener. Toyota Gazoo Racing World Rally Team:ssä ajavat Jari-Matti Latvala, Kris Meeke, sekä Ott Tänak.

Neste Ralli ajankohta

Neste Ralli historia

Neste Ralli on järjestetty Suomessa joka vuosi aina 1951 vuodesta asti. Joka vuotisen Neste Ralli 2022 ajankohta on aina heinä-elokuun vaihteessa. Rallilla on ollut useita erilaisia nimiä, kuten Jyväskylän MM-ralli, Neste Rally Finland, Jyväskylän suurajot, sekä Rally of the Thousands Lakes, mutta tällä hetkellä se on nimetty pääsponsorinsa mukaan. Vuonna 1951 rallit järjestettiin Jyväskylän suurajot nimellä, ja ne pidettiin 1. syyskuuta. Ensimmäinen tarkoitus oli järjestää rallit aloitettavaksi Helsingistä, ja sieltä suunta järvisuomeen. Ralli päädyttiin kuitenkin järjestämään Jyväskylästä Lappiin. Suomen rallin 60-vuotisjuhlat järjestettiin 2010, mikä sisälsi 19 erikoiskoetta ja 311 erikoiskoekilometriä. Tällöin rallin voitti Jari-Matti Latvala, jättäessään taakseen ranskalaiset Sebastien Ogierin sekä Sebastian Loebin. Historiallisesti eniten voittoja suomalaisista kuskeista on kerännyt Hannu Mikkola ja Markus Grönholm. Viimeisin suomalainen voittaja on Esapekka Lappi vuonna 2017. Tällä hetkellä tapahtuma on yksi pohjoismaiden suurimpia vuosittaisia yleisötapahtumia. Ralli vedonlyönti tarkoituksiin tämä ei kuitenkaan auta, sillä vedonlyönti on yleensä live-tapahtumiin tai kausiin liittyen. Vedonlyönnissä on hyvä tuntea aihe mahdollisimman hyvin, eikä vain nojata vedontarjoajien sivujen tietoihin. Joskus näissä tiedoissa on puutteita tai muuten päivittämättömät tiedot, mikä saattaa johtaa pelaajan harhaan.