Kaupallinen sisältö | 18+ | Ehdot ovat voimassa

Ota meihin yhteyttä

Oletko törmännyt ongelmiin? Älä huoli, sillä saat helposti apua ottamalla meihin yhteyden! Jos olet törmännyt ongelmiin jo ennen pelaamisen aloittamista, tarvitsee sinun vain tietää kenen puoleen kääntyä.
Liittyi ongelmasi sitten rekisteröitymiseen, bonuskoodiin tai vaikka sivuston avaamiseen; me olemme täällä apunasi!

Jos sinulla on mitä tahansa ongelmia, isoja tai pieniä, me tarjoamme vastaukset! Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin täyttää sivun alalaidasta löytyvä yhteydenottolomake, johon liität ongelmakuvauksesi tai kysymyksesi.

Kun olet täyttänyt lomakkeen, olemme yhteydessä mahdollisimman pikaisesti ja tarjoamme sinulle vastaukset kaikkiin kokemiisi ongelmiin! Kuitenkin, jos emme kykene vastaamaan tiedusteluusi, ei silti ole aihetta huoleen, sillä neuvomme aina mihin suuntaan sinun tulisi kääntyä seuraavaksi ongelman ratkaisemiseksi. Todennäköisesti tulet huomaamaan, että myös muut ihmiset ovat törmänneet samaan ongelmaan, joten vastaus on aina olemassa.

Jos koet että kysymyksesi on liian monimutkainen tai pitkä selitettäväksi alla olevan lomakkeen avulla, älä unohda että meillä on myös sähköpostiosoite erityisesti sinun kysymyksiäsi varten! Voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen:
[email protected], jonka jälkeen tulet saamaan vastauksen kokemiisi ongelmiin.

 

 

← takaisin etusivulle