Kaupallinen sisältö | 18+ | Ehdot ovat voimassa

Parhaat vedonlyöntisivustot

Urheiluvedonlyönti on mukava tapa päästä kannustamaan omat joukkueet ja urheilijat voittoon. Siinä pääset jännittämään reaaliaikaisesti urheilijoiden puolesta, ja samalla mahdollistat rahalliset voitot joukkueesi menestyksen ansiosta. Muuten tietysti rahallinen voitto voi myös tulla sillä, että ennustat oikein, kun oma joukkueesi on selvästi tulevan tapahtuman altavastaaja.

Tässä artikkelissa esittelemme parhaat vedonlyöntisivustot, mitä niiltä voi odottaa, ja mitä ovat esimerkiksi niiden bonukset. Seuraava taulukko esittelee nämä viisi kovinta vedontarjoajaa (10Bet, Leo Vegas, Comeon, Bethard, ja Mr Green), ja antaa arvosanat eri osa-alueille.

[table id=29 /]

Kuinka valitsimme parhaat vedonlyöntisivustot?

Etkö ole varma mitkä vedonlyöntisivut sopivat sinulle? Tämä vuoden 2020 parhaiden veikkaussivustojen opas osoittaa sinut oikeaan suuntaan. Parhaat vedonlyöntisivustot valitaan muun muassa sen perusteella, minkälaisia ominaisuuksia he tarjoavat. Nämä ominaisuudet ovat nimenomaan sellaisia, joista pelaajat voivat parhaiten hyötyä.

Kaikki esitelty tieto artikkelissa on suunniteltu niin, että se auttaisi sinua tekemään parhaita mahdollisia valintoja vedonlyönnissä. Käytä kuitenkin aina omaa harkintaa ja tee vastuullisia päätöksiä juuri oman tilanteesi mukaan.

Olitpa sitten aloittelija tai kokenut ammattilainen urheiluvedonlyönnin maailmassa, niin luet takuulla tätä artikkelia, koska haluat tehdä vedonlyöntikokemuksistasi parempia. Nyt siis kannattaakin lukea tämä top 5 parhaat vedonlyöntisivustot -artikkeli, ja aloittaa pelaaminen järkevästi.

Tässä kappaleessa kerromme, kuinka valitsimme nämä kyseiset parhaat vedonlyöntisivustot. Voit ehdottomasti ottaa kaiken hyödyn irti tiedosta, mitä esittelemme täällä, mutta kuten mainitsimmekin jo, viime kädessä sinä itse tietysti päätät, millä pelisivustolla haluat pelata.

Olemme siis tulleet siihen tulokseen, että vuoden 2020 alun parhaat vedonlyöntisivustot ovat 10Bet, Leo Vegas, Comeon, Bethard, ja Mr Green. Heiltä jokaiselta löytyy todella laaja valikoima erilaisia vedonlyöntivaihtoehtoja, tyylikkäät vedonlyöntisivut, laajat markkinat, kovatasoiset kertoimet, suuri määrä kampanjoita, hyvä vedonlyöntibonukset, parhaat veikkaussivut ja paljon muuta. Teimme valintamme parhaasta vedonlyöjästä analysoimalla erilaisia kriteerejä ja testaamalla heidän erilaisia palveluitaan.

Tämä arvostelu siis esittelee yleisesti erilaisia toimintoja, joita voit odottaa yllä mainitsemiltamme vedontarjoajilta. Parhaat vedonlyöntisivustot tarjoavat kovat edut sekä pelitilin avaamiseen että myös pelaamisen vierelle helpottamaan vedonlyöntiä. Olemme hyvin subjektiivisesti valinneet lempparimme, joten tietysti sinun kannattaa itse olla vielä aktiivinen, ja selvittää vedontarjoajien sivuilta, mikä sinulle sopisi parhaiten. Meidän arvostelumme antaa sinulle kuitenkin hyvät eväät lemppari vedontarjoajan löytämiseen.

Tärkeää on myös muistaa se, että vedonlyönti elää koko ajan, minkä vuoksi esittelemämme asiat voivat olla jo joillain sivustoilla historiaa, kun sinä kerkeät niillä vierailemaan. Tämän vuoksi pelaajan oma aktiivisuus on ihan ”must”.

Parhaat kertoimet: Mr Green

Parhaat vedonlyöntisivustot tietysti tarjoavat ensisijaisesti parhaat kertoimet. Näin pelaaminen tuottaa enemmän tulosta, kun saat veikattua oikein. Olemme ehtineet vertailemaan vedontarjoajien erilaisia kertoimia hieman, ja tulleet siihen tulokseen, että ainakin viime aikaisissa sekä tulevissa otteluissa Mr Green tarjoaa parhaat kertoimet.

Voimme ottaa esimerkiksi Englannin Valioliigan ottelun Manchester City – West Ham. Manchester City on tietysti yksi kärkijoukkueita, joten sillä on ottelussa pienemmät kertoimet. Nyt kuitenkin Mr Green tarjoaa korkeammat kertoimet voittopotille, jos veikkauksesi onnistuu. Samoin myös West Hamin kertoimet ovat huipussaan 23.00, eli jos lyöt 100 euroa vetoa West Hamin puolesta, voittosi on 23,00 x 100 euroa, eli 2300 euroa.

Kertoimet ovat kuitenkin aina hyvin liikkuvia, ja tarkkojen tilastojen varjolla tehdyt. Tämän vuoksi urheiluvedonlyönnissä on suositeltavaa pitää auki kahta tiliä, jotta voisit lyödä vetoa juuri sillä sivustolla, joka tarjoaa sinun otteluusi/tapahtumaasi parhaat kertoimet.

Vedonlyöntisivusto MrGreen

Paras tervetuliaisbonus: 10Bet

Paras tervetuliaisbonus voi tarkoittaa itse kullekin eri asioita. Jotkut mieltävät sen mahdollisen suurena ilmaisrahana, toiset taas uskovat, että paras tervetuliaisbonus on nopea rekisteröityminen, ja sen avulla 100% keskittyminen vain pelaamiseen sen sijaan, että aikaa kuluu turhiin prosesseihin.

Usein parhaat vedonlyöntisivustot tarjoavat reiluja ensitalletussummia, joiden avulla pelaajat pääsevät tuplaamaan pelitilin varat. Toisinaan varsinaista tervetuliaistarjousta ei ole, vaan sivusto tarjoaa pelaamisen ohelle mukavia toimintoja, kuten Cash Out, jonka avulla voit nostaa vetosi rahat itsellesi siinä vaiheessa, kun tulos alkaa näyttää vetoosi nähden huonolta.

Olemme nyt siis tehneet laaja-alaisen analyysin 10bet, Leo Vegas, Comeon, Bethard, ja Mr Green vedontarjoajien tarjoamista tervetuliaisbonuksista. Tämän jälkeen tulimme siihen tulokseen, että voittaja on 10Bet.

Jokainen joukon vedontarjoajista tarjoaa mielettömät vedonlyöntibonukset jokaiselle pelaajalle, joka avaa uuden tilin sivustolla. Esimerkiksi Leo Vegas tarjoaa aina 1000 euroon asti bonuksia.

10Bet tarjoaa tällä hetkellä 100% vedonlyöntibonukset aina 100 euroon asti. Tämä ei ole aivan yhtä paljon kuin voisi olla, mutta nyt kannattaakin olla tarkkana. 100 euroa on siis lunastettavissa, kun talletat 100 euroa tai enemmän. Mikä tästä tarjouksesta tekee kuitenkin mielestämme voittajan, on sen bonusehtojen vähäisyys. Usein isot tarjoukset vaativat myös suuret kierrätysvaatimukset, ja paljon muita ehtoja. 10Bet tervetuliaistarjous on siis reilusti yksinkertaistettu, ja helposti pelattavissa.

Parhaat vedonlyöntisivustot

Parhaat veikkaussivut: Comeon

Parhaat veikkaussivut tarkoittavat tietysti sitä, että vedonlyöntisivusto tarjoaa laaja-alaisesti markkinoita, urheilulajeja, ja paljon vaihtoehtoja. Vedonlyöntisivut ovat myös selkeät, eikä niiden selailemiseen huku turhaa aikaa.

Tässä kappaleessa esittelemme Comeon vedonlyöntisivut, sillä mielestämme Comeon ei ole syyttä valittu myös viime vuoden parhaaksi vedontarjoajaksi. Comeon tarjoaa varmasti sinulle sopivaa viihdettä, sillä he tarjoavat päivittäin suuren määrän erilaisia vedonlyöntimarkkinoita sivuillaan.

Suurimmat ja suosituimmat urheilulajit sivustolla ovat tyypilliseen tapaan jalkapallo, jääkiekko, koripallo, ja tennis. Esimerkiksi jalkapallossa Comeon näyttää kaikki jalkapalloliigat, oli kyseessä sitten pienten maiden kansalliset liigat, tai suuremmat maanosien huippu liigat. Listalta löytyy sekä nuorisojoukkueita, että esimerkiksi miesten ja naisten maajoukkueiden tapahtumia.

Comeon Urheilulajeja

Paras sovellus: Bethard

Tulimme siihen tulokseen, että riittää, kun vedonlyöntisivut tarjoavat yhden, tyylikkään sovelluksen. Monet parhaat veikkaussivut ovat päättäneet tarjota erilaisia sovellusvaihtoehtoja eri tilanteisiin ja eri ominaisuuksiin. Tämän vuoksi päädyimme siihen, että Bethard tarjoaa tyylikkäästi yhden vedonlyöntiin sopivan sovelluksen, joka sisältää näyttävät pelisivut, ja paljon viihdettä.

Sovellus sisältää monia tapoja, kuinka voit tallettaa rahasi ja tietysti, kuinka voit voittaa. Voit lyödä vetoa ja laittaa rahasi riville live- tai in-game-vedonlyönnissä, rahalinjojen, ennakkovetojen, hajautettujen vetojen, ja useiden muiden vaihtoehtojen vedonlyönnissä. Voit siis pelata sekä ennakkoon, että jännittää live kohteiden kanssa, joihin pääset nopeasti käsiksi sovelluksen avulla.

Bethard sovellus käyttää vuoden 2020 edistynyttä tekniikkaa, joten voit olla varma siitä, että sinä ja rahasi olette turvassa. Bethard tarjoaa siis luotettavaa, ja tietysti sovelluksen ansiosta myös nopeaa jännitystä urheiluvedonlyönnin maailmaan.

Aloittaminen ja vedonlyönti sovelluksen kanssa on nopeaa ja helppoa.

  1. Lataa sovellus joko Android- tai iOS-laitteeseen ja luo ilmainen tili.
  2. Etsi sinulle sopiva urheilulaji ja mieti etukäteen tulos, jonka puolesta haluat lyödä vetoa.
  3. Aseta veto ja seuraa vetoa live-pelin aikana, kun peli alkaa.

Bethard sovellus tarjoaa etenkin korkeat kertoimet kaikkiin jalkapalloliigoihin, ja tarjoaa myös kaikki tietokoneellakin löydettävissä olevat tarjoukset ja promootiot.

Bethard App

Parhaat vedonlyöntisivustot Suomessa – UKK

Tämä kappale esittelee vielä parhaat vedonlyöntisivut nimenomaan Suomessa pelaaville uhkapelaajille, ja mitä heidän kannattaa pitää mielessään, kun pelaat jollain seuraavista sivuista: 10bet, Leo Vegas, Comeon, Bethard, ja Mr Green. Muistathan, että netti on pullollaan erilaisia vedontarjoajia, ja voihan olla, että sinulle ja sinun pelitapaasi soveltuu jotkin aivan muut vedonlyöntisivut, kuin mitä tässä artikkelissa on mainittu.

Seuraavaksi vielä nopea UKK vedonlyöntiin Suomessa, jossa vastaamme kysymyksiin vaatimuksista pelaamiseen ja rekisteröitymiseen, sekä selvitämme vielä, kuinka luotettavia vedonlyöntisivut ovat, ja minkälaisia rajoituksia tilille on mahdollista asettaa.

1. Kuinka pääsen pelaamaan vedonlyöntisivustolle?

Nykyään rekisteröityminen on erittäin helppoa, ja esimerkiksi Mr Greenillä pääset jo lunastamaan vedonlyöntibonukset ilman rekisteröintiä. Lisäksi sinun on tietysti oltava yli 18, tai 21-vuotias, täysi-ikäinen pelaaja, jolla on oma pankkitili.

Ennen kuin aloitat tilisi rekisteröimisen, niin suosittelemme lukemaan huolellisesti sivuston tarjoamat käyttöehdot. Näin pidät huolen siitä, että olet valmis ja oikeutettu pelaamaan sivuilla, ja vedonlyöntisivut ovat sinulle tutut.

2. Kuinka rekisteröidyn käyttäjäksi?

Parhaat vedonlyöntisivustot tarjoavat helposti lähestyttävät sivut, joihin kirjautuminen käy helposti. Nykyään useat sivustot käyttävät samaa keskitettyä rekisteröitymisväylää.

Yleisesti ottaen rekisteröityminen tapahtuu niin, että ilmoitat ensin kirjautumistiedot (sähköposti ja salasana), jonka jälkeen jatkat vedontarjoajan ohjeita noudattaen tunnistautumiseen tarkoitetuille sivuille. Siellä sinun tulee todistaa jollain vedontarjoajan tarjoamalla vaihtoehdoilla henkilöllisyytesi.

3. Onko kotiutusten ja talletusten teko vedonlyöntisivustoilla turvallista?

Liittyminen ja tallettaminen vedontarjoajilla nimenomaan urheiluvedonlyöntiin on helppoa. Prosessi muuttuu hieman monimutkaisemmaksi, kun kyseeseen tulee kotiutusten teko.

Vedonlyöntisivustoilla on perusteltuja esteitä, jotka voivat pitkittää nostojen tekoa. Parhaat vedonlyöntisivustot tietysti tarjoavat helpot ja luotettavat tavat rahaliikkeille.

Jos et ole käynyt läpi tilin vahvistusprosessia ennen urheiluvedosta poistumista, sinun on lähetettävä henkilöllisyytesi vahvistavat asiakirjat ennen kuin voit kotiuttaa rahasi. Tämä voi viivästyttää nostopyyntöä jopa 72 tunnilla. Prosessi on pitkä, mutta nimenomaan urheiluvedonlyönnissä tämä on välttämätön vaihe potentiaalisten petosten minimoimiseksi. Tämän ansiosta voit kuitenkin olla varma, että rahasi ovat turvassa, ja voit huolettomin mielin kokeilla onneasi urheiluvedonlyönnin maailmassa.

4. Voinko tehdä erilaisia rajoituksia vedonlyöntiin?

Totta kai. Jokainen mainitsemamme vedontarjoaja tarjoaa useitakin vaihtoehtoja rajoittaa omaa pelaamista, ettei pelaaminen menisi liian pitkälle. Voit esimerkiksi asettaa tilillesi talletus- ja nostorajoja, mitkä ovat näin ensisijaisesti parhaat tavat minimoida pelaamista. Voit myös yhdessä asiakastuen kanssa keskustella vaihtoehdoista, jotka sopisivat sinulle. Asiakastuki auttaa aina mielellään pelaamiseen liittyvissä ongelmissa.

Kyse on kuitenkin hauskanpidosta, eikä missään nimessä ole toivottavaa, että pelaaminen käy jotenkin ahdistavaksi. Parhaat vedonlyöntisivustot myös tarjoavat ammattimaista asiakastukea, johon jokainen pelaaja voi nojata aina, kun siltä tuntuu.