Kaupallinen sisältö | 18+ | Ehdot ovat voimassa

Tietoa meistä

Online-vedonlyönnissä on kyse viihteestä ja me bonus-koodi.comissa haluamme varmistaa, että kaikilla on mahdollisuus positiiviseen online-vedonlyönti kokemukseen. Olemme ottaneet tehtäväksemme testata ja arvostella kaikki verkon vedonvälittäjät, voidaksemme tarjota sinulle arvokasta tietoa jonka avulla voit parantaa pelikokemustasi.

Bonus-koodi.com on osa suurta verkostoa, tarjoten tietoa yli 20:ssä maassa.
Suomi, Englanti, Saksa, Tanska, Ruotsi ja Puola ovat online-vedonlyönnin suurimpia markkinoita, mutta lisäksi verkostossa myös pienemmät markkinat ovat edustettuina, sillä tavoitteemme on auttaa mahdollisimman monia ihmisiä, heidän vedonlyöntikokemustaan parantaen.

Visio ja tehtävä

Visio: Autamme kiinnostuneita osapuolia saamaan parhaan online-vedonlyöntikokemuksen.
Tehtävä: Perusteelliset ja kattavat vedonlyöntisivustojen arvostelut sekä vedonlyönti artikkelit valmistavat asiakkaamme positiivisia pelikokemuksia varten.

Yritysmalli

Perusteellisten arvostelujen ja arvokkaiden artikkelien kirjoittaminen online-vedonlyönnistä vaatii resursseja. Me bonus-koodi.comissa allokoimme tarvittavat resurssit saavuttaaksemme tavoitteemme kumppanuusmarkkinointia hyödyntäen. Lyhyesti, teemme yhteistyötä itsenäisten yritysten kanssa, mikä tarkoittaa että saamme kompensaation aina kun lukijamme päättää liittyä sivuillamme arvostellun yrityksen asiakkaaksi.

Estääksemme bisnesmallin vaikutuksen bonus-koodi.comin sisältöön, noudatamme tiukkaa toimituksellista linjaa, josta voit lukea enemmän myöhemmin.

Kuinka kumppanuusmarkkinointi toimii?

Kumppanuusmarkkinointi on yksi laajimmin käytetyistä yritysmalleista internetissä. Mallissa Yritys A:lle maksetaan sovittu rahasumma aina kun Yritys B lähettää asiakkaita Yritys A:lle. Yksinkertaistettuna, bonus-koodi.com vastaanottaa maksun kun bet365, Unibet tai joku muu vedonvälittäjä saa uuden asiakkaan sivustomme kautta.

Kyseessä on houkutteleva bisnesmalli monille yrityksille, sillä yritykset joutuvat maksamaan vain toteutuneesta liikenteestä. Kumppanuusmarkkinointi on huomattavasti tehokkaampaa verrattuna TV-mainontaan, jossa yritykset maksavat suuria rahasummia saadakseen 15 sekunnin mainoksen esitettäväksi parhaaseen katseluaikaan, kuitenkin ilman takuita uusista asiakkaista.

Alla havainnollistamme kuinka yritysmalli toimii.

Tietoa meistä bonus-koodi.com

Toimituksellinen linja

Peliala on kooltaan suuri ja usein ei tarjoa paljoa läpinäkyvyyttä. Tästä syystä, olemme hyvin huolellisia valitessamme aiheita ja vedonvälittäjiä jotka mainitsemme sivuillamme.

Vähemmän on enemmän

On olemassa suuri määrä online-vedonvälittäjiä, joita kuitenkaan kaikkia ei mainita bonus-koodi.comissa. Hylkäämme tietoisesti osan vedonvälittäjistä, sillä tavoitteenamme on panostaa määrän sijaan laatuun.

Testaamme kaikki vedonvälittäjät, mutta arvostelemme vain välittäjät jotka tarjoavat johdonmukaisen ja luotettavan vedonlyöntituotteen. Jos vedonvälittäjä ei tarjoa laadukasta vedonlyöntituotetta, tarjoaa kyseenalaisen asiakaspalvelun tai tekee kohtuuttomia vaatimuksia asiakkailleen, jätämme sivuston arvostelematta.

Teemme useita subjektiivisia valintoja, peliteollisuutta hyvin ymmärtäen ja uskomme että olemme yksiä parhaista valitessamme mistä vedonvälittäjistä tulisi keskustella. Valitsemme arvioimamme vedonvälittäjät hyödyntäen alan sisäpiiritietoa sekä henkilökohtaisia kokemuksia, pitäen silmällä myös Britannian mediaa ja asiakkaiden kokemuksia vedonvälittäjien kanssa.

Arvostelut

Bonus-koodi.comissa työskentelemme kumppanuuteen perustuvan yritysmallin pohjalta, tarkoittaen että saamme tuloa aina kun vedonvälittäjät saavat uusia asiakkaita sivustomme kautta. Kuitenkin, vastaanottamillamme maksuilla ei ole vaikutusta arvostelujemme aiheiden valintaan tai sisältöön. Kuten aikaisemmassa kappaleessa mainittiin, varaamme oikeuden kieltäytyä yhteistyöstä vedonvälittäjien kanssa jos he eivät tarjoa tyydyttävää palvelua. Tämä auttaa pitämään arvostelumme puolueettomina sekä luotettavina.

Temaattinen sisältö

Näemme tehtävänämme tuottaa lisäarvoa peliteollisuuteen. Täten, kehitämme laajan valikoiman oppaita joiden avulla on mahdollista löytää enemmän arvoa urheiluvedonlyönnistä ja tarjota lukijoille parempi ymmärrys kuinka asettaa vetoja urheilulajeista ja tapahtumista. Tarjoamme lisäksi temaattisia artikkeleja hauskoin ja vaihtoehtoisin perspektiivein pelialalta.